reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Co bierzecie dla siebie do szpitala z ubrań ? Ja sobie nie wyobrażam spać w piżamie sukience , do pierwszego porodu miałam spodenki i bluzki , piżamy nawet nie wypakowałam , tylko ja miałam cc to inaczej tez wiadomo .. myśle co zamówić 😯

Co bierzecie dla siebie do szpitala z ubrań ? Ja sobie nie wyobrażam spać w piżamie sukience , do pierwszego porodu miałam spodenki i bluzki , piżamy nawet nie wypakowałam , tylko ja miałam cc to inaczej tez wiadomo .. myśle co zamówić 😯
Też wolę spać w spodenkach i bluzce ale do szpitala wezmę raczej koszulę (sukienke)

Ja nastawiam się na poród SN więc biore koszule. Żeby w razie ewentualnego nacięcia móc je wietrzyć bez problemu. Kiedyś wrzucałam Wam zdjęcie koszul :) ładne są :)

Od soboty mam tętno 120-130. Fatalnie się czuje. Na ciśnieniomierzu za każdym razem pojawia się ostrzeżenie o arytmii. Staram się jakoś funkcjonować ale nie jest lekko bo ciągle czuję kołatanie serca i źle mi oddychać. A tyle już razy słyszałam, że nic nie da się z tym zrobić, że nawet nie dzwonię do lekarki...

O tak, lanoline też wezmę 😉

Ja biorę koszule, mam już 3 przygotowane, będę miała CC, nie wiem jak by się sprawdziły spodenki, czy nie będą przeszkadzać przy bliźnie?

Od soboty mam tętno 120-130. Fatalnie się czuje. Na ciśnieniomierzu za każdym razem pojawia się ostrzeżenie o arytmii. Staram się jakoś funkcjonować ale nie jest lekko bo ciągle czuję kołatanie serca i źle mi oddychać. A tyle już razy słyszałam, że nic nie da się z tym zrobić, że nawet nie dzwonię do lekarki...
Serio nie da się z tym nic zrobić?

Powiedzcie czy do samochodu dla malutkiego na wyjście wystarczy taki pajacyk misiowaty z takiego włosia jak nieraz są koce? One też jest ocieplany i grubszy, ale się zstanawiam czy nie bd przepuszczał więcej powietrza niż te śliskie i żeby nie było mu za zimno 😁
Jezu czuje, że nic nie wiem, a to już tak niedługo xd

reklama
Tak wiem co czujesz ;( u mnie aż tak wysokie nie jest , bo sięga do 110 , ale serce wali już na tym etapie mocno i dokładnie jak ty fatalnie się czuje , do tego wysokie ciśnienie ehhh

Do góry