gohya
Fanka BB :)
pobytu w szpitalu nie wpisują. u internisty ponoć ekg i opiniaMi do książeczki ciąży nie wpisali nawet pobytu w szpitalu, więc nie wiem co internista miałby wpisać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pobytu w szpitalu nie wpisują. u internisty ponoć ekg i opiniaMi do książeczki ciąży nie wpisali nawet pobytu w szpitalu, więc nie wiem co internista miałby wpisać.
W mojej ksiazeczce jest miejsce na opis pobytu w szpitalu. Tam konsultował mnie internista, robili ekg i żadnych info nie wpisali. Nawet części wyników badań nie miałam na wypisie (m.in. nie wiedziałam w ogóle że zlecili odczyn coombsa i po wyjściu robiłam jeszcze raz niepotrzebnie - dowiedziałam się dopiero jak sprawdziłam swoje konto diagnostyki)...pobytu w szpitalu nie wpisują. u internisty ponoć ekg i opinia
1. 2-5 kgjakie pieluchy planujecie brać do szpitala: 0 czy 1?
Który tydzień ciąży ? Ja dopiero w poniedziałek będę się widziała z moim małym tornademDziś po wizycie. Z małą wszystko w porządku, waży około 1840g szyjka długa zamknięta, badania też dobrze wyszły. Także wszystko ok
32+3 raczej będzie z tych drobniejszychKtóry tydzień ciąży ? Ja dopiero w poniedziałek będę się widziała z moim małym tornadem
U mnie szpital zapewnia pampersy, poza tym nie wiem kiedy urodzę, przez ta moja krótka szyjkę, więc w się nie zastanawiałam nawet nad pampersami.
Gratulacje! Super że wszystko dobrze [emoji846]
Dziewczyny kupiłam laktator, po przeczytaniu miliona opinie czy warto czy nie. Ja jednak jestem z tych, które wolą mieć i się nie stresować. Zadecydowało o tym też to, że będę mieć CC, więc nigdy nic nie wiadomo co z tym mlekiem.
Tylko powiedzcie mi, czy oprócz laktatora i wkładek laktacyjny, potrzebuje coś jeszcze?
Co wam się przydało przy rozkręcaniu laktacji?