Michalina93
Fanka BB :)
Nie wiem czy nie ja , starszy ma zakaz totalny ma tylko gruźlicę i żółtaczkęWitam.Czy jest na tym forum jakaś mama ,która planuje nie szczepić swojego dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy nie ja , starszy ma zakaz totalny ma tylko gruźlicę i żółtaczkęWitam.Czy jest na tym forum jakaś mama ,która planuje nie szczepić swojego dziecka?
Witam.Czy jest na tym forum jakaś mama ,która planuje nie szczepić swojego dziecka?
Ja właśnie stoję przed dylematem.Ale na 99 procent nie chcemy szczepić naszego maluszka.porod mam pod koniec października.Mam w rodzinie dzieci nieszczepione i wogole nie chorują, super się rozwijają.Nie wiem czy nie ja , starszy ma zakaz totalny ma tylko gruźlicę i żółtaczkę
Ja po wizycie.
Te ruchy malucha mogą być czasami bolesne [emoji14]
Młody też jest dość spory, bo ma 1500g 29+3tc dzisiaj, więc cieszę się lepiej do przodu w mojej sytuacji, przy zagrożeniu porodem przedwczesnym
Co do szczepień, planuję szczepić.
Szyjka 1cm od 21 tc, więc bardzo krótka. Leżę większość dniaA dlaczego masz zagrożenie porodem przedwczesnym? Łożysko przodujace czy szyjka Ci się skraca?
zawsze się szczepiło, my byliśmy szczepieni, nasi rodzice, więc zamierzam szczepićJa właśnie stoję przed dylematem.Ale na 99 procent nie chcemy szczepić naszego maluszka.porod mam pod koniec października.Mam w rodzinie dzieci nieszczepione i wogole nie chorują, super się rozwijają.
a to sluz czy płynne?Dziewczyny mialyacie może takie uplawy lekko brazowawe?
Ja nie plamie czy nie krwiawie żywej czerwonej krwi nie mam ale dziś jakiś zmieniony kolor tych uplawow jest. Brzuch mnie nie boli.