reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
To mój ginekolog jak narazie nic mi nie mówił o zmianie terminu, bo twierdzi, że z pierwszych prenatalnych co miałam w 13tc się najpewniej trzyma i tak do tej pory mam. A u Ciebie jak to wygląda? Co wizytę ci jakiś to modyfikuje? U mnie 26+4 dzisiaj i mały około 920g
Ja z dzisiaj 950 gram , ale jestem tydzień do przodu od ciebie , ale z usg wynika właśnie ze dzidziuś mniejszy jest

Ja z dzisiaj 950 gram , ale jestem tydzień do przodu od ciebie , ale z usg wynika właśnie ze dzidziuś mniejszy jest
U mnie tydzień temu w czwartek było 900g, więc coś kiepsko mi teraz przybrał przez 6 dni, tylko, że dzisiaj na innym sprzęcie mnie badał bo w szpitalu, może dlatego. Ale wolę żeby był duży mimo mojej cukrzycy ciążowej przez to że mam zagrozenie tym porodem przedwczesnym, a wtedy waga też jest mega ważną jakby się szybciej zaczęło

U mnie tydzień temu w czwartek było 900g, więc coś kiepsko mi teraz przybrał przez 6 dni, tylko, że dzisiaj na innym sprzęcie mnie badał bo w szpitalu, może dlatego.
Ja trzy tygodnie temu byłam u innego lekarza , bo mój był na urlopie i jak porównuje pomiary to niby kość udowa urosła o 5 dni tylko wiec tez jestem pewna ze inny sprzęt i nawet lekarz dużo robi

Jak rozmiarowo te koszule wypadają?
Dziewczyny kupiłam dziś w Entliczku koszule do karmienia i porodu firmy Coala. Świetne jakościowo, rozpinane na zatrzaski na całej długości i wyglądają cudnie. Wiele lepiej niż te wszystkie bawełniane z wzorami w misie itd. Cena też normalna bo 62zł
No i odebraliśmy wózek. Nie mogę się doczekać aż go podkładam....

reklama
Do góry