Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No trochę szarpnęło ruszyć się nie mogłam aż się przestraszyłam na dole po środku i po bokach.Jeśli na samym dole to ponaciągane więzadła ci się pewnie odezwały szarpnęło cię trochę
ja tak miałam ostatnio też jak kichłam, ale tylko z jednego boku, albo po nocy jak ruszyłam nogąNo trochę szarpnęło ruszyć się nie mogłam aż się przestraszyłam na dole po środku i po bokach.
To duży maluszekMoja dzidzia główka do dolu. Lekarz już tylko wagę podaje ostatnio 27+2 i około 1200g
Moja dzidzia główka do dolu. Lekarz już tylko wagę podaje ostatnio 27+2 i około 1200g
A czy jest możliwe ze maluch ciagle siedzi na tyłku ? Czuje ciagle takie łaskotanie moim zdaniem nóg ? Po szyjce , w samym dole brzucha nie wiem jak to opisać . Jak się położę na plecach to wtedy ruchy czuje wysoko czyli wnioskuje ze nie wiem tyłek , głowa ?