1
1972ja
Gość
W środę chyba pójdę na wizyte, dzisiaj od rana tez juz mialam. Jedna na aplikatorze od luteiny dopochwowej a druga normalnie na wkładce.
Aplikujesz luteinę aplikatorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę chyba pójdę na wizyte, dzisiaj od rana tez juz mialam. Jedna na aplikatorze od luteiny dopochwowej a druga normalnie na wkładce.
Bardzo ładny
Ja póki co nie kupuję, bo jak dziecko będzie niewózkowe, to będzie stał i się kurzył bez sensu. Syn zaczął jeździć w wózku jak miał z 1,5 roku. Wcześniej nie chciał za nic się do niego włożyć.
Miałam leukocyty 70-100. Bakterie nieliczne. Posiew nie wykazał nic. Zrobiłam ponownie mocz, wyszło 5-8 leukocytów, bakterie nieliczne. Albo dostało się coś z pochwy, albo zabrudzona próbka. A leukocyty we krwi? Masz podniesione? Bo jak nie, to raczej nie ma stanu zapalnego.Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań przed jutrzejszą wizytą u lekarza. Morfologia słabawa ale ujdzie. Natomiast wyszły mi liczne bakterie w moczu i Leukocyty 30-40. Zdenerwowalam sie strasznie. Rano pojade zrobic posiew i powtorzyc badanie (jakbym zle pobrała próbke). Czy któraś miała podobny wynik?
Leukocyty w krwi w normie. Troszke mnie uspokoiłas. Niepotrzebnie zaczełam panikować. (wojek google pomógł bo było ze 20-30to juz ostra i fekcja a jeszcze gdzies sie pojawiła informacja ze leukocyty w moczu mogą świadczyć o nowotworze). Mogłam niewlasciwie pobrac probke bo tak strasznie chcialo mi sie sikac a chcialam sie wczesniej umyc i... W kazdym razie jutro powtarzam badanie i zobacze co i jak.Miałam leukocyty 70-100. Bakterie nieliczne. Posiew nie wykazał nic. Zrobiłam ponownie mocz, wyszło 5-8 leukocytów, bakterie nieliczne. Albo dostało się coś z pochwy, albo zabrudzona próbka. A leukocyty we krwi? Masz podniesione? Bo jak nie, to raczej nie ma stanu zapalnego.
Ja miałam ok 1700 bakterii, leukocyty i nabłonki ale nie powtarzałam od razu tylko brałam urosept ok 1,5- 2tyg i wtedy zrobiłam z posiewem i wyszło czysto [emoji2368]Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań przed jutrzejszą wizytą u lekarza. Morfologia słabawa ale ujdzie. Natomiast wyszły mi liczne bakterie w moczu i Leukocyty 30-40. Zdenerwowalam sie strasznie. Rano pojade zrobic posiew i powtorzyc badanie (jakbym zle pobrała próbke). Czy któraś miała podobny wynik?
Ja miałam podobny, tylko leukocyty 25. Lekarz powiedział, że to nic takiego.Ja też się nie przejęłam, bo to często tak jest jak się źle pobierze próbkę.Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań przed jutrzejszą wizytą u lekarza. Morfologia słabawa ale ujdzie. Natomiast wyszły mi liczne bakterie w moczu i Leukocyty 30-40. Zdenerwowalam sie strasznie. Rano pojade zrobic posiew i powtorzyc badanie (jakbym zle pobrała próbke). Czy któraś miała podobny wynik?