reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny ja dzis wlasniensiedze na krzywej cukrowej i powiem wam że ja chyba stworzona do picia tego jestem😂 dziś miałam cytrynowa i weszło bez problemu i obecnie nic mi nie jest w poprzednich ciazach również wszystko było ok tyle że teraz ciaza z córką i obawiałam się że może nie być dobrze😉 co do aktywności mojej córci to wieczorami najaktywniejsza ale mam łożysko na ścianie przedniej i nie są to jakieś super szaleństwa A czykolwiek i tak jest bardzo ruchliwa oby po porodzie jej pory figlownia nie zostały bo w nocy też się wierci 😉 i chyba wybrałam w końcu imię tylko męża muszę przekonać bo nie za bardzo chce A wy co myślicie? ja chce dac Liliana ❤

Krzywa przede mną i az się tego boje. Teraz jedziemy na krótki wyjazd i po powrocie mnie te przyjemności czekają. Co do imienia to przyznam, że mnie też Liliana po głowie chodzi ;). Mam już jedna córcię Emilka i druga byłaby Lilka 😀 ale u mnie mąż jeszcze nie wie do tej pory z jego strony padały propozycje Zosia, Matylda a córka zaś Lenkę proponowała 😊

Facetom tego typu imiona się nie podobają. Ja mam problem z imieniem dla chłopca, mężowi nic się nie podoba 😆 chyba będziemy losować
Ja w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością 😉❤A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydować 🙈😂

My zabawiliśmy się w aplikacji ciaza + tam można wybrać i zaznaczać imiona które Ci się podobają. Każde z nas zaznaczylo swoje i okazało się że 2 razy się zgadzamy na Marysi i Julce. I chyba będzie Marysia.[emoji3]
Ja w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością [emoji6][emoji173]A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydować [emoji85][emoji23]

Ja w domu mam trzech synów Wiktor Miłosz i Tobiasz no i teraz upragniona córcia czekamy wszyscy z niecierpliwością 😉❤A co do męża mojemu też nic nie pasuje jeśli chodzi o imię ostatnio też dopiero na porodowce wybraliśmy właściwie lekarka dokonała wyboru bo się nie mogliśmy zdecydować 🙈😂
Ja nie wiem, co ci faceci tacy wybredni

reklama
Do góry