reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny :) może któraś z Was dopytywała gina - ja mam dwa tygodnie do wizyty a to za długo żeby czekać na odpowiedź 😂 czy krótkotrwałe (ok 3-5 min) twardnienie macicy po seksie (po orgazmie) to wskazanie do wstrzymania się od współżycia? Czy wystarczy no-spa?
Mój ojciec dowcipniś jak zobaczył te zdjęcia EKG to stwierdził że to pokręcone to na pewno zapis orgazmu 🤪
U mnie też brzuch na chwilę stwardniał :p
A jak w ogóle z tym sexem u Was? Moj mąż chyba się trochę boi :p

Super u nas z powodu kłopotów (plamien) na początku zabawy zostały wstrzymane ale może po pokojowym jak wszystko będzie ok to spróbujemy.
U nas ciąża właściwie nic nie zmieniła - nie ma wieczoru bez seksu [emoji85] oboje to uwielbiamy więc korzystamy kiedy się da...
Chyba, że moje serducho nie pozwala [emoji849]

Super u nas z powodu kłopotów (plamien) na początku zabawy zostały wstrzymane ale może po pokojowym jak wszystko będzie ok to spróbujemy.
Wiadomo, że maluszek najważniejszy. Oby okazało się, że jest już wszystko ok :)

Powiem Wam, że obawiam się wizyty u kardiologa. A jeszcze bardziej tego, że konieczna będzie cesarka :( jakoś sobie tego nie wyobrażam po 3 porodach SN.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj cały dzień pracuję przed komputerem. Mam dość, totalnie. Nie mogę się doczekać urlopu. Zdalna praca jest męcząca i bardzo czasochłonna. Ekstremalnie czasochłonna :-( :(
Dziecko mnie kopie, żebym wreszcie wstała sprzed komputera. Coraz bardziej ją czuję. Mój syn za to pozostawiony trochę samemu sobie. Oprócz tego, że był z tatą w lesie. Jak położę go spać, będę pracować dalej :-( :(

reklama
Ja dzisiaj cały dzień pracuję przed komputerem. Mam dość, totalnie. Nie mogę się doczekać urlopu. Zdalna praca jest męcząca i bardzo czasochłonna. Ekstremalnie czasochłonna :-( :(
Dziecko mnie kopie, żebym wreszcie wstała sprzed komputera. Coraz bardziej ją czuję. Mój syn za to pozostawiony trochę samemu sobie. Oprócz tego, że był z tatą w lesie. Jak położę go spać, będę pracować dalej :-( :(
Współczuję takiej pracy :( ja niby ciągle online i pod telefonem dostępna dla klientów, ale to jednak co innego.

Do góry