reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny :) może któraś z Was dopytywała gina - ja mam dwa tygodnie do wizyty a to za długo żeby czekać na odpowiedź 😂 czy krótkotrwałe (ok 3-5 min) twardnienie macicy po seksie (po orgazmie) to wskazanie do wstrzymania się od współżycia? Czy wystarczy no-spa?
Mój ojciec dowcipniś jak zobaczył te zdjęcia EKG to stwierdził że to pokręcone to na pewno zapis orgazmu 🤪
U mnie też brzuch na chwilę stwardniał :p
A jak w ogóle z tym sexem u Was? Moj mąż chyba się trochę boi :p

Super u nas z powodu kłopotów (plamien) na początku zabawy zostały wstrzymane ale może po pokojowym jak wszystko będzie ok to spróbujemy.
U nas ciąża właściwie nic nie zmieniła - nie ma wieczoru bez seksu [emoji85] oboje to uwielbiamy więc korzystamy kiedy się da...
Chyba, że moje serducho nie pozwala [emoji849]

Super u nas z powodu kłopotów (plamien) na początku zabawy zostały wstrzymane ale może po pokojowym jak wszystko będzie ok to spróbujemy.
Wiadomo, że maluszek najważniejszy. Oby okazało się, że jest już wszystko ok :)

Powiem Wam, że obawiam się wizyty u kardiologa. A jeszcze bardziej tego, że konieczna będzie cesarka :( jakoś sobie tego nie wyobrażam po 3 porodach SN.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj cały dzień pracuję przed komputerem. Mam dość, totalnie. Nie mogę się doczekać urlopu. Zdalna praca jest męcząca i bardzo czasochłonna. Ekstremalnie czasochłonna :-( :(
Dziecko mnie kopie, żebym wreszcie wstała sprzed komputera. Coraz bardziej ją czuję. Mój syn za to pozostawiony trochę samemu sobie. Oprócz tego, że był z tatą w lesie. Jak położę go spać, będę pracować dalej :-( :(

reklama
Ja dzisiaj cały dzień pracuję przed komputerem. Mam dość, totalnie. Nie mogę się doczekać urlopu. Zdalna praca jest męcząca i bardzo czasochłonna. Ekstremalnie czasochłonna :-( :(
Dziecko mnie kopie, żebym wreszcie wstała sprzed komputera. Coraz bardziej ją czuję. Mój syn za to pozostawiony trochę samemu sobie. Oprócz tego, że był z tatą w lesie. Jak położę go spać, będę pracować dalej :-( :(
Współczuję takiej pracy :( ja niby ciągle online i pod telefonem dostępna dla klientów, ale to jednak co innego.

Do góry