AAgnieszka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, czy czujecie juz ruchy dziecka? Ja jestem w 18 tc i niestety jeszcze nic nie czuje....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 19+3 tc i tez jeszcze nic nie czuje [emoji848] lekarz mówił ze mam jeszcze czas jakoś 20-21 powinno sie już czuć ....Dziewczyny, czy czujecie juz ruchy dziecka? Ja jestem w 18 tc i niestety jeszcze nic nie czuje....
W pierwszej ciąży poczułam ruchy w 22-23 tyg. W kolejnych ok 17-18. Teraz mam 17+1tc nie czuje nic przez łożysko.Uff.. bo zaczelam sie juz martwic...
.
Ogólnie to lubię moją pracę. Ale niestety przez to, że została przez koronawirusa przekształcona na zdalną, to jest więcej tej pracy i już się w etacie nie zamyka, a płacą jak za etat w dodatku marnie bo to budżetówka.Współczuję takiej pracy ja niby ciągle online i pod telefonem dostępna dla klientów, ale to jednak co innego.
A to Twoja pierwsza ciaza?Ja jestem w połowie 18tygodnia i czuje nawet kopnięcia,zaczęły się mini wyczuwalne ruchy w 16-17tygodniu nie byłam pewne czy to one ale już teraz jestem,dziecko głównie w nocy świruje chyba po tacie bo wstaje o 21-23 akurat leżę wtedy często na plecach
A na zwolnienie kiedy planujesz isc?Ogólnie to lubię moją pracę. Ale niestety przez to, że została przez koronawirusa przekształcona na zdalną, to jest więcej tej pracy i już się w etacie nie zamyka, a płacą jak za etat w dodatku marnie bo to budżetówka.