To współczuję lekarza. Ja w sumie też miałam na początku problem, bo przychodnie do której chodziłam zamknięto i przekształcono włącznie ze szpitalem na jednoimienny. Ale na szczęście dostałam się do lekarza, który prowadził moje dwie poprzednie ciąże i leczyłam się u niego kilkanaście lat, więc jest ok, tylko muszę dojeżdżać.O no właśnie [emoji4] nie wiem jeszcze kiedy bo mam zadzwonić w 18 tygodniu i się umówić( czyli za tydzień) więc pewnie gdzieś na początku lipca. Mój gin nie robi bo nie ma certyfikatu i jeżdżę do Żor.
Wizytę u niego mam 17 lipca. Pisałam Wam, że po drugiej wizycie zmienił mi się prowadzący bo ten do którego się zapisałam pracuje w jednoimiennym i nie może gdzie indziej. I tak mi okropnie ten nowy nie pasuje. Opinie ma beznadziejne ehhh. Ale już trudno. Raz w miesiącu przeżyję te wizyty. Jak policzyłam to jeszcze będą 4 góra 5.
reklama
Ja mam 2 lipca, więc dwa dni po Tobie, tylko u mnie to będzie na początku 21 tygodnia, więc mam nadzieję, że nie za wcześnie.Widzę, że bedziemy "połówkowywać" razem ja mam połówkowe 30.06. I zacznę wtedy 22tc ❤
Ja mam 2 lipca, więc dwa dni po Tobie, tylko u mnie to będzie na początku 21 tygodnia, więc mam nadzieję, że nie za wcześnie.
Myślę, ze nie za wczesnie bo ja sie zdziwilam, ze u mnie będą tak późno. No ale, że to na NFZ w szpitalu (bo moja gin nie robi takich badań) i sami obliczali termin badań i moja gin ich polecała to wierzę, że woedzą co robią. Może mam tak późno ze wzgledu na prenatakne które mialam 29.04.
Mi gin zalecała połówkowe między 18 a 21 TC więc masz tak w sam razJa mam 2 lipca, więc dwa dni po Tobie, tylko u mnie to będzie na początku 21 tygodnia, więc mam nadzieję, że nie za wcześnie.
Ja czytałam, że połówkowe mogą być między 18 a 22 tygodniem. Ale lepiej później niż wcześniej, bo może nic nie być widać jak odbędą się za wcześnie. I czasami 19 tc okazuje się za wczesny. Mogą być za to później niż w 22 tyg., bo lepiej widać narzady, ale nie wykonuje się ich później ze względów prawnych i ewentualnej terminacji ciąży w razie poważnych wad płodu.Myślę, ze nie za wczesnie bo ja sie zdziwilam, ze u mnie będą tak późno. No ale, że to na NFZ w szpitalu (bo moja gin nie robi takich badań) i sami obliczali termin badań i moja gin ich polecała to wierzę, że woedzą co robią. Może mam tak późno ze wzgledu na prenatakne które mialam 29.04.
Ja czytałam, że połówkowe mogą być między 18 a 22 tygodniem. Ale lepiej później niż wcześniej, bo może nic nie być widać jak odbędą się za wcześnie. I czasami 19 tc okazuje się za wczesny. Mogą być za to później niż w 22 tyg., bo lepiej widać narzady, ale nie wykonuje się ich później ze względów prawnych i ewentualnej terminacji ciąży w razie poważnych wad płodu.
A widzisz, to moze dlatego. Dziekuję za informacje rozjaśniającą mi jak to wygląda
Cześć dziewczyny może któraś z Was dopytywała gina - ja mam dwa tygodnie do wizyty a to za długo żeby czekać na odpowiedź czy krótkotrwałe (ok 3-5 min) twardnienie macicy po seksie (po orgazmie) to wskazanie do wstrzymania się od współżycia? Czy wystarczy no-spa?
Mój ojciec dowcipniś jak zobaczył te zdjęcia EKG to stwierdził że to pokręcone to na pewno zapis orgazmu
Mój ojciec dowcipniś jak zobaczył te zdjęcia EKG to stwierdził że to pokręcone to na pewno zapis orgazmu
Haha [emoji23] ale się uśmiałam[emoji85]Cześć dziewczyny może któraś z Was dopytywała gina - ja mam dwa tygodnie do wizyty a to za długo żeby czekać na odpowiedź [emoji23] czy krótkotrwałe (ok 3-5 min) twardnienie macicy po seksie (po orgazmie) to wskazanie do wstrzymania się od współżycia? Czy wystarczy no-spa?
Mój ojciec dowcipniś jak zobaczył te zdjęcia EKG to stwierdził że to pokręcone to na pewno zapis orgazmu [emoji2957]
Na Twoje pytanie nie odpowiem bo nie wiem... Ale chyba to nic złego[emoji6]
Dzień dobry [emoji3531]
reklama
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę.Ciekawa jestem czy mi zrobi USG i co będzie. Jest trochę inaczej niż z chłopakami jak byłam więc podejrzewam dziewczynkę ale wszystko się na USG okaże.