AAgnieszka
Zaciekawiona BB
Jestem po 40-stce.... Dlugo staralam sie zajsc w ciaze i w koncu sie udaloAga mogę zapytać ile masz lat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po 40-stce.... Dlugo staralam sie zajsc w ciaze i w koncu sie udaloAga mogę zapytać ile masz lat?
Ty chłopaka, ja dziewczynkę[emoji3526] aż sama jestem ciekawa[emoji6]Ja też o 15:00, ale jeszcze nie weszłam, więc czekam, ale jakieś puknięcia czuję, więc mam nadzieję, że wszystko ok :-)
Cóż za cudny uśmiech !!!No to po wizycie chłopak na 100%
Mialam badanie ginekologiczne, wszystko w porzadku tylko mam strasznie pospinane mięśnie dna miednicy, mały się wierci na maxa i stąd rwa kulszowa. Czeka mnie kilka wizyt u fizjo.
Mały troszke się uśmiecha
Ale cudowny[emoji3059] mały przystojny śmieszek[emoji3531]No to po wizycie chłopak na 100%
Mialam badanie ginekologiczne, wszystko w porzadku tylko mam strasznie pospinane mięśnie dna miednicy, mały się wierci na maxa i stąd rwa kulszowa. Czeka mnie kilka wizyt u fizjo.
Mały troszke się uśmiecha
No to nietrafione. 100% dziewczynka. Mąż się cieszy, ja tez. Chociaż dla mnie kolejny rozrabiaka też byłby ok, ale nie miałabym pomysłu na imię. Już poprzednio był problem z imieniem. Z malutka wszystko wydaje się ok, ale w dziwnej pozycji spała. Taka zwinięta.Ty chłopaka, ja dziewczynkę[emoji3526] aż sama jestem ciekawa[emoji6]
Powodzenia na wizycie[emoji8]
To wielkie gratulacje. Pierwsze dziecko? Ja też miałam duże problemy z płodnością. Zaawansowaną endometriozę, operację, dużo zrostów, LUF i wysoką prolaktynę. Co ciekawe zaszłam teraz bez starań, byłam w szoku jak zrobiłam test. Jestem sporo po trzydziestce.Jestem po 40-stce.... Dlugo staralam sie zajsc w ciaze i w koncu sie udalo
Gratuluję dziewczynki[emoji3059] Mi też się wydaje że najfajniejsze imiona już wyczerpaliśmy. Nie chcę żadnych Natanów, Igorów, Filipów ( nie obrażając nikogo) bo jest teraz zatrzęsienie tych imion. Chłopaki chcą Pawła, mi po głowie chodzi jeszcze Łukasz i Mikołaj[emoji7] ehhh. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do listopada...No to nietrafione. 100% dziewczynka. Mąż się cieszy, ja tez. Chociaż dla mnie kolejny rozrabiaka też byłby ok, ale nie miałabym pomysłu na imię. Już poprzednio był problem z imieniem. Z malutka wszystko wydaje się ok, ale w dziwnej pozycji spała. Taka zwinięta.