reklama
Tzn? Co masz na myśli odnośnie mojego zdjęcia?Troszke ci powiem pogubiłam się przez drzemkęAle to było odnośnie zdjęcia GGŁ[emoji1]Gratuluję dziewczynki[emoji3059] Mi też się wydaje że najfajniejsze imiona już wyczerpaliśmy. Nie chcę żadnych Natanów, Igorów, Filipów ( nie obrażając nikogo) bo jest teraz zatrzęsienie tych imion. Chłopaki chcą Pawła, mi po głowie chodzi jeszcze Łukasz i Mikołaj[emoji7] ehhh. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do listopada...
Mój syn jeszcze 3 dni po urodzeniu nie miał imienia. W końcu przed rejestracją w urzędzie usiedliśmy i w słowniku imion szukaliśmy. Na szczęście długo to nie trwało, bo zatrzymaliśmy się na "A". Teraz może nie będzie łatwo, bo chcę, żeby było latwowymawialne na świecieAle to było odnośnie zdjęcia GGŁ[emoji1]Gratuluję dziewczynki[emoji3059] Mi też się wydaje że najfajniejsze imiona już wyczerpaliśmy. Nie chcę żadnych Natanów, Igorów, Filipów ( nie obrażając nikogo) bo jest teraz zatrzęsienie tych imion. Chłopaki chcą Pawła, mi po głowie chodzi jeszcze Łukasz i Mikołaj[emoji7] ehhh. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do listopada...
To samo miałam przy najmłodszym szukałam imienia w słowniku. Teraz kompletnie nie mam pomysłu.Mój syn jeszcze 3 dni po urodzeniu nie miał imienia. W końcu przed rejestracją w urzędzie usiedliśmy i w słowniku imion szukaliśmy. Na szczęście długo to nie trwało, bo zatrzymaliśmy się na "A". Teraz może nie będzie łatwo, bo chcę, żeby było latwowymawialne na świecie
Że ja u Ciebie obstawiam dziewczynkę a Padarka chłopca[emoji23]Tzn? Co masz na myśli odnośnie mojego zdjęcia?Troszke ci powiem pogubiłam się przez drzemkę [emoji23][emoji23]
Mam nadzieje Ewa,ze będziesz mieć racje Jak tylko będę wiedzieć płeć to dam znać Do tego czasu ciekawość mnie zje
Tez będzie łatwiej z rzeczami dla dziewczynki.Chłopaka brat ma 3 córki wiec jak będzie chłopak to każdego to zdziwi Strasznie brzydka się zrobiłam i mam ochotę na słodycze
Tez będzie łatwiej z rzeczami dla dziewczynki.Chłopaka brat ma 3 córki wiec jak będzie chłopak to każdego to zdziwi Strasznie brzydka się zrobiłam i mam ochotę na słodycze
No to z całego serca życzę żeby się spełniło[emoji3531]Mam nadzieje Ewa,ze będziesz mieć racje [emoji23][emoji28] Jak tylko będę wiedzieć płeć to dam znać [emoji7]Do tego czasu ciekawość mnie zje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tez będzie łatwiej z rzeczami dla dziewczynki.Chłopaka brat ma 3 córki wiec jak będzie chłopak to każdego to zdziwi [emoji23]Strasznie brzydka się zrobiłam i mam ochotę na słodycze [emoji23]
Ja to mam wrażenie że wypiękniałam[emoji3166] Twarz mi zeszczuplała, teraz siedzę z maseczką na twarzy[emoji6] i ogólnie czuję jakby woda ze mnie zeszła. Ale jem dużo owoców i non stop mnie goni na siusiu. Konkretne jedzenie muszę w siebie wciskać na siłę. Tylko brzuch mam [emoji849] wielki...
reklama
Mnie od początku odtrącało od jedzenia zwłaszcza kurczaka i mielonych.. ale ciągło do owoców,a teraz również do lodów i czekoladowych rzeczy .. Strasznie się czuje,buzia jak pyza,ciagle coś gdzieś mi wyskakuje.. W ciągu 2 tygodni pojawił się spory brzuszek.. Już połowa 17tygodnia za mną