Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Ciebie to za daleko. Obstawiała bym że to druga stópka. U mnie to widać dokładnie, że jest pod brzuchem. Aż sama się dziwię, że wcześniej tego nie widziałam. Dopiero jak zaczęłyście wstawiać swoje zdjęcia to zajrzałam do moich[emoji57]No właśnie sama nie wiem,chodzi mi o ta kulkę.. ale dziwie się ze jest tak wysoko i tak oddalona ( tam gdzie kończy się brzuch i zaczynaja nogi jest straszne zejście na dół i nic nie widać.. myslalam ze tam coś będzie widać a nie tak daleko)Zobacz załącznik 1130895
Ja mam o 15:00 Też nie mogę doczekać sieA kto ma dzisiaj wizytę? Bo pamiętam, że ktoś jeszcze oprócz mnie ma. Ja już nie mogę się doczekać, a jednocześnie się stresuję.Bo będę miała USG.