reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Na prenatalnych powiedział, że za wcześnie. Następnego dnia miałam wizytę u mojego i pierwsze co się ukazało to dwie nogi i sprzęt[emoji23] wczoraj też potwierdził że widzi chłopaka.

reklama
No właśnie sama nie wiem,chodzi mi o ta kulkę.. ale dziwie się ze jest tak wysoko i tak oddalona ( tam gdzie kończy się brzuch i zaczynaja nogi jest straszne zejście na dół i nic nie widać.. myslalam ze tam coś będzie widać a nie tak daleko)
691FB894-B6EB-478D-9B91-655BE2ACC636.jpeg

No właśnie sama nie wiem,chodzi mi o ta kulkę.. ale dziwie się ze jest tak wysoko i tak oddalona ( tam gdzie kończy się brzuch i zaczynaja nogi jest straszne zejście na dół i nic nie widać.. myslalam ze tam coś będzie widać a nie tak daleko)Zobacz załącznik 1130895
U Ciebie to za daleko. Obstawiała bym że to druga stópka. U mnie to widać dokładnie, że jest pod brzuchem. Aż sama się dziwię, że wcześniej tego nie widziałam. Dopiero jak zaczęłyście wstawiać swoje zdjęcia to zajrzałam do moich[emoji57]

Ggl, mi się wydaje, że Twoje zdjęcie nie jest przekrojem, a tylko na takim widać ten wyrostek. Nie widać wówczas nóżek, tylko ten wyrostek.

Tutaj jak patrzę to wyglada chyba ma dziewczynkę,ale jak na ta kulkę to na chłopaka dlatego sama już nie wiem 😂 I nie wiem na co patrzec 😂😂
78F79649-0516-49F3-83E6-D6A8557F899D.jpeg

No właśnie dziecko dosłownie na ułamek sekundy pokazało coś i sama nie wiem na kogo to bardziej wyglądało 😕 cały czas nogami zasłaniała dzidzia 😂 Ale ta kulka nie daje mi spokoju czy nie jest to cześć od tego wyrostka czy może kawałek stopy czy czegoś innego.. (wydaje się ze jest za daleko i za wysoko) Tutaj za drugim razem lekarz coś złapał pomiędzy nogami,ale strasznie jest nie wyraźne zdjęcie
64B4288D-0FFE-4014-9FE2-FDB413C67A60.jpeg

Ale my tu snujemy teorie[emoji4] a chciałam zrobić nifty albo sanco i później jakoś z tego zrezygnowałam zwłaszcza, że prenatalne wyszły dobrze. Teraz poczekam do połówkowego na 100% potwierdzenie ale u mnie już się raczej nie zmieni.

Ja jeszcze nie wiem kiedy będę mieć połówkowe,a kolejna wizyta 19czerwca (będzie to prawie 19tydzien i mam nadzieje,ze lekarz potwierdzi płeć)

reklama
Do góry