próbowałam wrzucić zdjęcie ale nie udało się
reklama
Niestety nie mam jeszcze leków. muszę czekać, poleżeć chwilę a teraz już jadę do pracy.Boziu[emoji45] leż i odpoczywaj... Bierzesz jakieś leki czy musisz czekać aż to samo przejdzie?
Ty chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.Pokażesz zdjęcie Padarka?Jestem ciekawa jak zdaniem lekarza wyglada dziewczynka
Załączniki
Tak, robisz badanie na przeciwciala i jeśli je masz to już nie zachorujeszJa mam pytanie z innej beczki. Czy Wam też lekarze mówili, że jak już raz się przechoruje tokso to nie można drugi raz? Nigdy nie zagłębiałam się w temacie a wczoraj pokazałam wyniki bo na ostatniej wizycie jeszcze ich nie miałam i powiedział że już drugi raz pod koniec ciąży nie trzeba powtarzać bo przechorowałam wszystkie : tokso, cytomegalię, różyczkę itd
Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewnaTy chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.
Ja tu u Ciebie nic nie widzę[emoji848] na moim zdjęciu ta kuleczka jest tak widoczna, że dziwię się lekarzowi, że nie chciał powiedzieć jaka płeć. U Ciebie dziewczynka jak nic[emoji846]Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę [emoji53] Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewna [emoji53]Zobacz załącznik 1130877
reklama
I co lekarz powiedział?Chlopak czy dziewczynka i na ile %?U mnie aż za bardzo wyraźnie widać ta kulkę I jest bardzo wysoko dlatego sama się zastanawiam U mnie na początku ze baba,a potem ze chyba jednak na 80%chlopak (lekarz podobno nigdy się nie myli)To moje z prenatalnych i teraz dopiero dojrzałam tą kulkę[emoji38]Zobacz załącznik 1130883