reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Pokażesz zdjęcie Padarka?Jestem ciekawa jak zdaniem lekarza wyglada dziewczynka
Ty chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.

Załączniki

• IMG_20200609_123535_HDR.jpg
    IMG_20200609_123535_HDR.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 89
A kto ma dzisiaj wizytę? Bo pamiętam, że ktoś jeszcze oprócz mnie ma. Ja już nie mogę się doczekać, a jednocześnie się stresuję.Bo będę miała USG.

Ja mam pytanie z innej beczki. Czy Wam też lekarze mówili, że jak już raz się przechoruje tokso to nie można drugi raz? Nigdy nie zagłębiałam się w temacie a wczoraj pokazałam wyniki bo na ostatniej wizycie jeszcze ich nie miałam i powiedział że już drugi raz pod koniec ciąży nie trzeba powtarzać bo przechorowałam wszystkie : tokso, cytomegalię, różyczkę itd
Tak, robisz badanie na przeciwciala i jeśli je masz to już nie zachorujesz

Ty chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.
Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę 😕 Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewna 😕
C9BF39D9-4913-4FD0-802B-5C16CB59ACFC.jpeg

W internecie takie coś znalazłam,ale zastanawiam się czy ta kulka nie jest za wysoko i czy to nie jest może część nogi.. tez wydawało mi się,ze powinna być bliżej brzucha (i brak takiego zejścia w dół pomiędzy brzuchem,a nogami)
3145CD7D-C88A-4D1C-9312-A68E1E54EE58.jpeg

Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę [emoji53] Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewna [emoji53]Zobacz załącznik 1130877
Ja tu u Ciebie nic nie widzę[emoji848] na moim zdjęciu ta kuleczka jest tak widoczna, że dziwię się lekarzowi, że nie chciał powiedzieć jaka płeć. U Ciebie dziewczynka jak nic[emoji846]

reklama
Do góry