reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Pokażesz zdjęcie Padarka?Jestem ciekawa jak zdaniem lekarza wyglada dziewczynka
Ty chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.

Załączniki

• IMG_20200609_123535_HDR.jpg
    IMG_20200609_123535_HDR.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 93
A kto ma dzisiaj wizytę? Bo pamiętam, że ktoś jeszcze oprócz mnie ma. Ja już nie mogę się doczekać, a jednocześnie się stresuję.Bo będę miała USG.

Ja mam pytanie z innej beczki. Czy Wam też lekarze mówili, że jak już raz się przechoruje tokso to nie można drugi raz? Nigdy nie zagłębiałam się w temacie a wczoraj pokazałam wyniki bo na ostatniej wizycie jeszcze ich nie miałam i powiedział że już drugi raz pod koniec ciąży nie trzeba powtarzać bo przechorowałam wszystkie : tokso, cytomegalię, różyczkę itd
Tak, robisz badanie na przeciwciala i jeśli je masz to już nie zachorujesz

Ty chodzi o kierunek tego wyrostka, jeśli równolegle do kręgosłupa dziecka to dziewczynka, jeśli odstaje w górę to chłopiec. No i na zdjęciu to tak pół na pół wygląda, ale trochę bardziej w stronę chłopca.
Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę 😕 Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewna 😕
C9BF39D9-4913-4FD0-802B-5C16CB59ACFC.jpeg

W internecie takie coś znalazłam,ale zastanawiam się czy ta kulka nie jest za wysoko i czy to nie jest może część nogi.. tez wydawało mi się,ze powinna być bliżej brzucha (i brak takiego zejścia w dół pomiędzy brzuchem,a nogami)
3145CD7D-C88A-4D1C-9312-A68E1E54EE58.jpeg

Wielkie dzięki,ale zbytnio nic nie widzę [emoji53] Kurde mnie zastanawia bo lekarz nie złapał (przez nogi) tego wyrostka ale przy całym zdj widać jakaś kuleczkę,wyglada to na chłopaka ale nie jestem pewna [emoji53]Zobacz załącznik 1130877
Ja tu u Ciebie nic nie widzę[emoji848] na moim zdjęciu ta kuleczka jest tak widoczna, że dziwię się lekarzowi, że nie chciał powiedzieć jaka płeć. U Ciebie dziewczynka jak nic[emoji846]

reklama
Do góry