reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Ooo bo sie tak zastanawiam, ze tak daleko jesteś a ja mam 7.11 i jutro dopiero bd miała 18+0 [emoji848][emoji848]Na 28 października
Wydaje mi się że tak, tylko trzeba wtedy podać w zusie adres pobytu.A jak to jest ze zwolnieniem chorobowym ciążowym "chodzącym "? Mogę pojechać na urlop będąc na takim zwolnieniu?
Aaaanna
Ja mam termin na koniec listopada póki co 15t2dz więc ja to dopiero mam daleko [emoji3][emoji3] ale czuje się listopadowa.
Ooo bo sie tak zastanawiam, ze tak daleko jesteś a ja mam 7.11 i jutro dopiero bd miała 18+0 [emoji848][emoji848]
Paulina2711
Zaangażowana w BB
Ja mam termin na 14 listopad nie mogę się doczekać to moja pierwsza ciąża
Dżasta :)
No czy poczatek czy koniec listopada tak samo mozna czuc sie listopadowka [emoji3]Ja mam termin na koniec listopada póki co 15t2dz więc ja to dopiero mam daleko [emoji3][emoji3] ale czuje się listopadowa.
Moja tez pierwsza ciąża, ale z opinii mam czesto słyszałam , ze ciążą była fajnym stanem i po porodzie stwierdzaly, ze co im sie nie podobalo w byciu w ciąży I ze chetnie by wrocily do tego stanu [emoji4] takze chyba warto sie nacieszyć tym czasem i przygotować psychicznie na spokojnie bo później nie bd tak kolorowo [emoji3]Ja mam termin na 14 listopad [emoji6] nie mogę się doczekać [emoji3059] to moja pierwsza ciąża [emoji6]
gosiaczekgosiaczek
U nas cały dzień słońce świeciło było bardzo ładnie i ciepło.ale przyszło też do nas bo już się chmura i ma deszcz padać całą noc.Jak u Was z pogodą. U nas straszna, leje cały dzień bez najmniejszej przerwy. Przespalabym cały dzień najchetniej, ale mam ogrom pracy w pracy.
reklama