reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dziewczyny melduję że byłam na wizycie.Juz 20+1 :) Będzie dziewczynka [emoji4][emoji3590] i co najważniejsze wszystko w porządku.Troszke kiepsko się niunia ulozyla i za wiele nie dalo się zobaczyć tym razem.Polowkowe za 4 tygodnie.Mam coraz większa nadzieję ,że i do nas wreszcie uśmiechnie się szczęście i cala ciąża będzie przebiegać prawidłowo [emoji3590][emoji3531] a jak u Was po ostatnich wizytach?
[emoji3531] cudne wiadomości z rana, gratuluję dziewczynki[emoji7] i już masz połowę ciąży za sobą[emoji846] późno masz połówkowe. Ja bym chciała już a jeszcze muszę czekać równy miesiąc...
Dzień dobry mamusie. Udanego dnia! Ja dzisiaj walczę z [emoji526]. Zamówiłam 20kg i muszę to przerobić[emoji849]

reklama
Dziewczyny melduję że byłam na wizycie.Juz 20+1 :) Będzie dziewczynka [emoji4][emoji3590] i co najważniejsze wszystko w porządku.Troszke kiepsko się niunia ulozyla i za wiele nie dalo się zobaczyć tym razem.Polowkowe za 4 tygodnie.Mam coraz większa nadzieję ,że i do nas wreszcie uśmiechnie się szczęście i cala ciąża będzie przebiegać prawidłowo [emoji3590][emoji3531] a jak u Was po ostatnich wizytach?
Gratuluję córeczki [emoji7][emoji8]
To już 20+1?? Matko to na kiedy Ty masz termin?

Ewelas gratulacje 💖 zazdroszczę połowy ciąży.

U mnie truskawki dojrzewają w ogródku :) zobaczymy co z nich będzie bo mrówki mi wyżerają co dojrzalsze 😡 a jak nie mrówki to 🐕 🙈 bo wiecie... Mam psa który surowego mięsa nie lubi a uwielbia owoce i warzywa. Zjada truskawki, banany, arbuza, jabłko, marchewke, ogórki itd.

Dziewczyny melduję że byłam na wizycie.Juz 20+1 :) Będzie dziewczynka 😊❤️ i co najważniejsze wszystko w porządku.Troszke kiepsko się niunia ulozyla i za wiele nie dalo się zobaczyć tym razem.Polowkowe za 4 tygodnie.Mam coraz większa nadzieję ,że i do nas wreszcie uśmiechnie się szczęście i cala ciąża będzie przebiegać prawidłowo ❤️♥️ a jak u Was po ostatnich wizytach?
Gratulacje nasza pierwsza dziewczynka :))) Super ja jeszcze muszę poczekać prawie 3 tygodnie i mam nadzieję że będę już wiedzieć, ciągnie mi się to długo.

Już połowa za Tobą super gratulacje.

Pies vege. [emoji3][emoji3]
Ewelas gratulacje [emoji178] zazdroszczę połowy ciąży.

U mnie truskawki dojrzewają w ogródku :) zobaczymy co z nich będzie bo mrówki mi wyżerają co dojrzalsze [emoji35] a jak nie mrówki to [emoji240] [emoji85] bo wiecie... Mam psa który surowego mięsa nie lubi a uwielbia owoce i warzywa. Zjada truskawki, banany, arbuza, jabłko, marchewke, ogórki itd.

Cześć
Mam trochę niestosowne pytanie czy wam też tak wypryszcza cyc[emoji39][emoji1787][emoji1787].
Ja zazwyczaj z tych mini biustów teraz są ogromne i wydaje mi się że w gorącą między nimi to się dzieje.

A żebyś wiedziała że vege pies 😝 a dokladniej sunia. Dba o linię 😂

Mnie wypryszczyło wszędzie. Twarz, plecy, dekolt.... Drobne malutkie krostki które swędzą jak cholera. Cyc troszkę tylko urósł 🙈

Ewelas gratulacje [emoji178] zazdroszczę połowy ciąży.

U mnie truskawki dojrzewają w ogródku :) zobaczymy co z nich będzie bo mrówki mi wyżerają co dojrzalsze [emoji35] a jak nie mrówki to [emoji240] [emoji85] bo wiecie... Mam psa który surowego mięsa nie lubi a uwielbia owoce i warzywa. Zjada truskawki, banany, arbuza, jabłko, marchewke, ogórki itd.
Moje dwie sunie też wszystkożerne. Ostatnio mają szał na banany, truskawki i borówki. W moim ogródku jest plaga ohydnych [emoji222] [emoji222] dorwały się do cukinii, zeżarły hosty i sałatę[emoji3525].
Dziewczyny kiedy u Was w szkołach wystawiają oceny? Tak myślę czy jeszcze będą jakieś testy i zaliczenia czy powoli można odpoczywać[emoji848]

reklama
Do góry