Ewarut
Fanka BB :)
To ja też czekam, tu się już cicho zrobiło
Ja też nie dostałam linka także bądźcie spokojne.
A na wczorajszej wizycie nadal nie było widać płci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja też czekam, tu się już cicho zrobiło
Tak byłam. Mój ma ponad 6.
A u ciebie jedno czy dwa?
Dziękuję !!! Właśnie mam tak samo, przerażające skurcze ustały, jest mniejsze krwawienie, ale zdecydowałam po wczorajszym ze zgłaszam się do szpitala .
jedno
I dziwne że nie dostałaś linku.
Ja i multóm dziewczyn już dostałam
No właśnie - chciałam wywołać ten temat [emoji848] co z osobami, które w ogóle się nie udzielały? Bo po to nam było forum zamknięte, żeby móc być bardziej otwartym z dziewczynami i żeby właśnie nie być podczytywanym przez przypadkowe osoby. To chcemy takie przypadkowe osoby wpuszczać na zamknięty?Bo siebie w ogóle zapomniałam wpisać na listę.
A dostaje wiadomości o dołączeniu do zamkniętej od takich osób, które nie pisały nic na otwartym.
Mi siw tez to jakos srednio widziNo właśnie - chciałam wywołać ten temat [emoji848] co z osobami, które w ogóle się nie udzielały? Bo po to nam było forum zamknięte, żeby móc być bardziej otwartym z dziewczynami i żeby właśnie nie być podczytywanym przez przypadkowe osoby. To chcemy takie przypadkowe osoby wpuszczać na zamknięty?
Myślę że za jakiś czas sytuacja sama się wyklaruje i puste nicki które nie będą się udzielać po prostu poprosimy o odebranie im dostępu i tyle [emoji4]No właśnie - chciałam wywołać ten temat [emoji848] co z osobami, które w ogóle się nie udzielały? Bo po to nam było forum zamknięte, żeby móc być bardziej otwartym z dziewczynami i żeby właśnie nie być podczytywanym przez przypadkowe osoby. To chcemy takie przypadkowe osoby wpuszczać na zamknięty?