Anna9876
Fanka BB :)
I rozumiem że pomogło dziękiTo ja. Nosiłam cały czas opaskę nawet w domu zeby wygrzać bi za zgodą lekarza posmarowalam sobie okolice ucha olejkiem kamforowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I rozumiem że pomogło dziękiTo ja. Nosiłam cały czas opaskę nawet w domu zeby wygrzać bi za zgodą lekarza posmarowalam sobie okolice ucha olejkiem kamforowym
U mnie to samo...bolały a od dłuższego czasu nie bolą. A masz mdłości? Ja 12+2
Tak ☺I rozumiem że pomogło dzięki
Rozumiem podejście. No właśnie mnie coraz bardziej wkurzają na różnych fronatch, dlatego taka decyzja. [emoji28]Witam w ten sobotni wieczór
Ja też z tych co nadal pracują. Od 6 tygodni zdalnie. Nie informowałam jeszcze o ciąży (chciałabym dopiero po prenatalnych które mam 7 maja, wtedy będzie 12 tydzień). Na początku tak sobie planowałam że popracuję do czasu aż nam każą wracać do budynku, potem że do lipca bo żal mi urlopu który wtedy musiałabym wybrać.... ale ani na powrót się nie zapowiada ani na urlopy więc pewnie będę pracować aż mnie czymś nie wkurzą albo nie zawalą robotą. A jak zaszaleją z jakimś zmniejszaniem etatu czy pensji tak jak któraś z was tu pisała to chyba ewakuuję się z dnia na dzień [emoji28]
To jest wież, której się nie da opisać! Bo jak dziecko jeszcze nie jest świadome to moim zdaniem łatwiej jest odstawić ale jak już rozumie to zostanie mu trauma jak odbierzesz jemy coś tak cennego a akurat dla mojej corki to było bardzo nanpodloU psychicznym, bo o a w ten sposób jakby była pewna ze ma mnie tylko dla siebie i odzyskiwała ten czas rozłąki ( ja praca ona szkoła) WHO mówi, ze czas karmienia jest uzależniony od potrzeb dziecka i wyboru mamy. Myśle, ze gdyby się kolej a ciąża to jeszcze bym karmiła aż do samoodstawienia, bez względu na to kiedy by to nastąpiło. Moim zdaniem to żaden wstyd ani przegięcie wręcz przeciwnie! Mleko 4 letnie jest nadal wartościowe!!!! Polecam blog hafija o mlecznej drodze.
Mocno Wam piersi urosly? Bo mi tylko trochę nabrzmiały i też przestały już boleć więc pewnie i rosnąć [emoji17] A miałam nadzieje, ze chociaz o 1 rozmiar się powiekszą[emoji2356]
A jeśli chodzi o cyca w wieku 3-4 lat to też uważam, że lekkie przegięcie. Byłam świadkiem jak 3,5-letnia córka koleżanki podbiega do niej, podciąga bluzkę i płacze, że chce cyca... No i co, matka, żeby uspokoić dziecko daje tego cyca. Nie wygląda to dobrze no i nie jestem pewna czy dla dziecka też jest to dobre. Chodzi o względy wychowawcze, no ale kazdy robi jak chce.
Dziewczyny polecam czosnek do ucha, rozgnieść i owinąć w chusteczkę i na kilka godzin do ucha. Naturalny antybiotyk, serio pomaga.I rozumiem że pomogło dzięki
Mnie od bardzo dawna już nie bolą, ale troszkę urosły, widzę i po stanikach i tak na okoDziewczyny a jak u was z piersiami ? Bo martwi mnie to, ze na początku ciąży bolały ciut urosły a od dawna stoją w miejscu i zero bólu ... a to już 12+3 ...