reklama
Ccamillac
Fanka BB :)
Macie może takie buchniecia gorąca?
Cały dzień mnie to dziś meczy [emoji2356]
Podobno można mieć w ciąży.
Jeszcze dwa dni i usg prenatalne, nie mogę się doczekać. Ile u Was trwało całe badanie ?
Dżasta :)
Nooo ciekawe to będzie czy jak już bedzie drugie to czy wroci jej ochota na mleczko z drugiej piersi [emoji848][emoji848]Serio bez obaw, nie ma się czego wstydzić! Chociaż to tez kwestia charakteru i dziecka. Moja Non stop na cycu a jak już duża się rozbiła to na stojaka Piła, wiec ja np sobie siedziałam gdzieś a ona podleciala i podciągają koszulkę i ssała na stojaka[emoji1787] jedna ssała druga w ręku trzymała a potem zmiana strony! Ona się samoodstawila jak zaszłam w ciąże bo chyba smak jakiś inny mleka i miałam tez obolałe i widziała, ze mnie bolało wiec jakoś tam sama zrozumiała! Ale coś czuje, ze jak będzie mi dane karmić kolejne dziecko to ona jeszcze może sobie possać w tandemie[emoji3059]
Ok podaj adres to wyślę [emoji3][emoji3]Ojej [emoji7] podeślij kawałek hihi
Jaaa też musi byc przepyszny [emoji39][emoji39][emoji7][emoji7]Mniam [emoji7]
Ja przede wszystkim bezglutenowy [emoji23]
Krem z mascarpone i śmietanki, chce jeszcze dać mus truskawki+galaretka w środek. I truskaaaaaawki, dużo truskawek [emoji23]
Anetaaa123
Miałam samo usg i tak około 20 minPodobno można mieć w ciąży.
Jeszcze dwa dni i usg prenatalne, nie mogę się doczekać. Ile u Was trwało całe badanie ?
Jeju no cudowna rodzinka i taka piękna , idealna , instagramowa [emoji7][emoji7][emoji7]A propo dużych rodzin wpadł mi dzisiaj profil na ig rodziny, 7 dzieci w 8 lat[emoji33]nie wiem jak ta mama tego dokonała i jesCze jak super wyglada! Taka ogarnięta , na każdym zdjęciu idealna! Podziwiam
Kristen Schroder (@ourdarlingchaos) • Instagram photos and videos
147K Followers, 1,242 Following, 677 Posts - See Instagram photos and videos from Kristen Schroder (@ourdarlingchaos)instagram.com
Aż nie prawdopodobne [emoji4]
Oo patrzcie dziewczynki co Ciekawego znalazłam [emoji4]
@sandyy zobacz jaki Olsztyn popularny [emoji3][emoji3]
Poród francuski (FAUCS), zwany porodem brzusznym. Na czym polega? Mamy wypisywane sÄ ze szpitala 12 godzin po porodzie
Poród francuski to nowoÅÄ w Polsce. Ta metoda, inaczej zwana porodem brzusznym i porodem FAUCS ÅÄczy w sobie cesarskie ciÄcie i poród naturalny. Na czym polega i dlaczego regeneracja mamy przebiega tak szybko?
www.edziecko.pl
sandyy
Widziałam gdzieś na tvn [emoji16]Oo patrzcie dziewczynki co Ciekawego znalazłam [emoji4]
Poród francuski (FAUCS), zwany porodem brzusznym. Na czym polega? Mamy wypisywane sÄ ze szpitala 12 godzin po porodzie
Poród francuski to nowoÅÄ w Polsce. Ta metoda, inaczej zwana porodem brzusznym i porodem FAUCS ÅÄczy w sobie cesarskie ciÄcie i poród naturalny. Na czym polega i dlaczego regeneracja mamy przebiega tak szybko?www.edziecko.pl
Okazuje się, że to mój gin prowadzący był na tym szkoleniu[emoji23]
reklama
kejti1989
Cała wizyta ok 35 minut a samo usg może z 20 minutPodobno można mieć w ciąży.