reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Serio bez obaw, nie ma się czego wstydzić! Chociaż to tez kwestia charakteru i dziecka. Moja Non stop na cycu a jak już duża się rozbiła to na stojaka Piła, wiec ja np sobie siedziałam gdzieś a ona podleciala i podciągają koszulkę i ssała na stojaka[emoji1787] jedna ssała druga w ręku trzymała a potem zmiana strony! Ona się samoodstawila jak zaszłam w ciąże bo chyba smak jakiś inny mleka i miałam tez obolałe i widziała, ze mnie bolało wiec jakoś tam sama zrozumiała! Ale coś czuje, ze jak będzie mi dane karmić kolejne dziecko to ona jeszcze może sobie possać w tandemie[emoji3059]
Nooo ciekawe to będzie czy jak już bedzie drugie to czy wroci jej ochota na mleczko z drugiej piersi [emoji848][emoji848]

A propo dużych rodzin wpadł mi dzisiaj profil na ig rodziny, 7 dzieci w 8 lat[emoji33]nie wiem jak ta mama tego dokonała i jesCze jak super wyglada! Taka ogarnięta , na każdym zdjęciu idealna! Podziwiam

Jeju no cudowna rodzinka i taka piękna , idealna , instagramowa [emoji7][emoji7][emoji7]
Aż nie prawdopodobne [emoji4]

Oo patrzcie dziewczynki co Ciekawego znalazłam [emoji4]
@sandyy zobacz jaki Olsztyn popularny [emoji3][emoji3]
Widziałam gdzieś na tvn [emoji16]
Okazuje się, że to mój gin prowadzący był na tym szkoleniu[emoji23]

reklama
Do góry