reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Ooooj będą mieli o czym gadać- A u mnie.... 5 dzieci
Pal ich licho
A rodzicom chyba naprawdę po porodzie powiem. Przykre takie gadanie- właśnie że nie odpowiedzialna ze życie zmarnowane itp.
Cudowne życie 😊 masz dużą rodzinę, to jest piękne 💗
Powiedz jak ogarniasz 4 dzieci? W jakim wieku sa? Opowiedz coś , proszę 😉

reklama
No ja tez mam nadzieje , ze nie wpadnie im taki pomysł do głowy by od razu do szpitala przyjeżdżać w odwiedziny i tz sie zapowiedział, ze bedzie wiózł mnie do Bartoszyc , wiec oni raczej nie przyjadą tam bo mieszkają za Mragowem , wiec to inna strona a poza tym teraz długo w szpitalu nie trzymają wiec pewnie by nie zdążyli haha [emoji28]
I bardzo dobrze[emoji23]
Jeszcze zdaza naodwiedzac i napatrzeć się serio...

Ja rodziłam koniec maja, w pokoju ukrop, bylam po ciężkim porodzie, babrala mi się rana, leżałam z tylkiem na wierzchu, miałam problemy z laktacja, więc laktator co 3h. Po 1.5 doby po urodzeniu wpadli rodzice z obu stron. Teściowie z czajnikiem bezprzewodowym, kawusia , ciasteczka. Przesuwali mi dziecko w tej mydelniczce co chwile w każdą możliwą stronę. W inne dni wpadali bez zapowiedzi zostając mnie przy ściąganiu mleka, przy naswietlaniu rany[emoji2356]

Hej dziewczyny , dostałam dzisiaj wyniki Pappy. Były robione jakaś metoda Kryptor, i te wyniki są inne niż te które Wy dostalyscie. Wiecie może jak to interpretować? Nie bardzo rozumiem, w internecie tez nie znalazłam.
Wizyta dopiero w środę, a ja troszku się denerwuje czy jest ok. Wiem ze niby nie powinno sie interpretować pappy bez usg ale moze cos umiecie odczytac z tych wyników?
Tydz 12+2
Wyglądają jakby pasowały w normach, ale nie mam pojęcia. I lepiej nie wnikaj, bo nie daj Boze znajdziesz jak to interpretować, zrobisz byka, będzie stres, a pójdziesz na wizycie i okaże się, że wszystko jest OK:)

Ja tez w pierwszej ciąży zaczynałam z waga 54 po trzech chlopcach było jesze względnie bo 58-60 A po niuni ni choroba nie chce nic spasc- A minęły już 3 lata. Z na zaczynałam z waga 61 i czułam się najlepiej w tej wadze A po porodzie 67 aż do dziś 😥
Lata i ciaze- A i jeszcze u mnie brak ruchu robią swoje...
Nie wierzę w brak ruchu u Ciebie przy czwórce dzieci 😊 ja przy jednym mam zadyszke 🤣

Wy tutaj tak O wadze ja przy wzroście 156 waze 72 kg. Pulpet , nie wspomnę że rok temu wazylam 86
[emoji23]
Zawsze sie waze na czczo i jest 72, teraz się właśnie zwazylam i też tyle.
Aż z ciekawości jutro rano na wagę wskocze [emoji16]

To Ty przynajmniej masz dwoje można powiedzieć odchowanych ja mam 4latke i 15miesiecznego ja nie wiem jak to będzie zarosne z 3 malutkich dzieci, mama mówi do mnie czy ja nie wiedziałam co robię, kurde z medycznego punktu widzenia to było niemożliwe, niestety mama wie swoje i zamiast mnie wspierać jeszcze dobija,
Piętro niżej mam taka rodzinkę:)
I dają radę:)

Moja ekipa 3 lata temu.
Teraz najstarszy syn 12lat, 10 lat, 6 lat i cora 3😃

Załączniki

• f438a73e-4c42-42b7-8959-6b90b4019e84.jpg
    f438a73e-4c42-42b7-8959-6b90b4019e84.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Najlepsze jest chowanie się przed dziećmi bo przecież nie mozna tak dużo słodkiego jeść [emoji23][emoji23] i weź tu dawaj przykład [emoji23]
Robię to samo[emoji2356]
Chowam się przed młodym ze słodkim, a ten ma jakiś radar[emoji16]tylko mamaaaaa co jesz ze słodkiej szafeczki? Daaaaaaj[emoji2356]

Do góry