Mam tak samo... Od tygodnia nie mam mdłości .. Piesi nie bolą, tylko sa większe i widać żyłki. Zmeczona jestem, tylko i senna. Wizta dopiero 05.05 i bardzo się boje... 07.04 było serduszko i to był 6t2d .Tez się boje, 3 tygodnie temu mdlosci minęły ogólnie czuje się super. A było fatalnie
reklama
angles
Fanka BB :)
Też w okolicy mam pozamykane, dlatego dziś jechałam 30 km żeby zrobić badania nie wszystkie labo są zamknięte, no niestety czasem tylko trzeba jechać dalej, ale mam nadzieję że sytuacja zacznie wracać do normyHej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
Ewarut
też mam prenatalne 4 maja już się nie mogę doczekać, chociaż na wyniki pappy czekać będę tydzien o_0
No przeciez wysłałaś wiadomość do mnie to jestes
katee.kay
35 lat, też pierwsza ciąża i chłop również 5 lat młodszy Ale o 'babcie' na wywiadówce się nie boję, nie te czasy Najchętniej chciałabym dwójkę, ale ledwo po wieeelu latach teraz zaskoczyłam i zaszłam, to raczej tego nie widzęJa też jestem jedynaczka...i to moja pierwsza ciąża..i myślę, że ostatnia..bo 37 lat mam i nie chce już zachodzić później w ciążę... A nie chciałabym dziecka rok po roku więc musiałabym odczekać kilka lat... Więc po 40 to już nie chce... I tak już mi się wydaje, że późno.. bo będę starą matką... Na wywiadówki będą mówili że babcia przyszła hihi..
Dobrze, że mój mąż 5 lat młodszy jest to jego będę wysylać
katee.kay
@Ewarut ale ja nie pytałam, czy ja jestem, pisałam trochę w imieniu innych dziewczyn, bo wiele takich pytań się tutaj na forum pojawia, więc coś jest na rzeczyNo przeciez wysłałaś wiadomość do mnie to jestes
I nie uważam, żeby była to kwestia braku zaufania do Ciebie czy braku cierpliwości, zrozum też proszę inne forumki, które najwyraźniej martwią się, że w takim natłoku wiadomości i stron forum dziennie, można coś przeoczyć. Wszak jesteś tylko człowiekiem A taka otwarta, publiczna lista imho pomogłaby i nam i Tobie, po co się domyślać?
katee.kay
Współczuję i przytulamObserwowałam was od początku chciałam się ujawnić po usg prenatalne ale niestety sercu znów przestalo bić. Mam 32lata mam Syna z 2016roku trzy poronienia 24.04.2019, 02.09.2019 I dziś
Pozdrawiam
reklama