A czy moja wiadomość prywatna doszła?@aniaslu pisałam do Ciebie wiadomość odnośnie grupy zamkniętej, ale nie wiem czy dotarła. Bo na tej nowej apce to jest tragedia. Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam.
reklama
sandyy
Fanka BB :)
Mialam to samo [emoji23]Ja tez przy pierwszym panika u nas w rodzinie nie miałam styczności z takimi maluchami. Tez po cięciu przenieśli mnie na jedynkę i tak leżę sobie sparaliżowana od pasa w dół a tu odrazu małego dosłownie położyli mi na cycki i do widzenia [emoji23] miałam taki szok wiec tylko się modliam żeby nie zaczął płakać bo zawału dostanę ale to jakoś samo tak naturalnie przychodzi plus taki maluch to tylko mamę poczuje i nic więcej do szczęścia nie trzeba [emoji28]
Tylko ja po naturalnym, ale mdlalam co na nogi stanęłam, urodziłam wieczorem i 2h po porodzie męża do domu odesłali, a ja panika co zrobię jak się mały obudzi [emoji23][emoji23][emoji23]
DragonSonia
Hej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
Paraply
U mnie wg Om jest 11+4 a wg usg parę dni starsza. Ogólnie ok.12 tc już słychać.Dziewczyny co kupiły detektor (przepraszam ale nie pamiętam już które) w którym tygodniu jesteście że już słychać? Ja jutro od siostry pożyczę .
Około 20 tygodnia już nie będzie problemu że znalezieniem tętna bo ja zawsze tak około 20 pozyczalam
Gina86
Na pewno wszystkie laboratoria w Twoim mieście są zamknięte? Może jest jakieś, które przyjmuje tylko ciężarne i kobiety. Podzwoń, popytaj, niemożliwe żeby wszystkie były zamknięte.Hej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
Paraply
Ja robię u siebie w klinice jak jadę na wizytę lekarska. Tu u mnie nigdzie nie można zrobić.Hej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
Nie przechodziłaś tego i nie jesteś tym zarażony, więc musisz teraz uważać żeby tego nie złapaćDziewczyny, mam wyniki cytomegalii IgM.
Możecie spojrzeć i napisać czy jest ok? Ja się na tym zupełnie nie znam, a do wizyty tydzień [emoji6]
Cytomegalia IgM 0.093
Wynik ujemny <0,85
W.wątpliwy 0,85-0,99
W. dodatni 1,00 i powyżej
Cytomegalia IgG 0,233
W. ujemny 0,0-6,0
W.wątpliwy 6,0-15
W.dodatni powyżej 15
Ja robiłam normalnie, u mnie laboratorium otwarte tylko ostre środki ostrożnościHej A co robicie w kwestii badań krwi? Bo laboratoria nadal zamknięte...wiadomo że przy prenatalnych zrobią te Ppa czy jakiś Tak, ale co z całą reszta? Glukoza itp?
W tych czasach licytuja się ile kto ma kasy i jakim autem jeździ...:/Wiesz dzieciaki w pierwszej klasie to licytowaly się, która mama mlodsza[emoji23] a mi głupio było się przyznać[emoji2356]
A ja pamiętam dokładnie moje leginsy w teletubisie z przedszkola i moje pierwsze dzwony dzinsowe w 2 klasie i mamy szminkę w kolorze ciemnej fuksji
To były fajne czasy
reklama
Ccamillac
U mnie to samo...to teraz do wtorku się postresujemy
Staram się nie myśleć na szczęście do wtorku już niedaleko !