reklama
Gina86
Fanka BB :)
Ewarut to super, że udało się dostać na badanie. I dobre są też wieści [emoji4] gratulacje!
Moja 2 letnia córka jeszcze do niedawna mówiła, że mama ma w brzuszku dzidziusia. Od wczoraj mówi, że to ona ma tego dzidziusia w swoim brzuszku[emoji23]
Mnie żadne f,g czy inne tego typu monstrualne rozmiary nie grożą. Zawsze miałam małe marne b. Nawet podczas karmienia. Jedyny moment kiedy miałam c to nawał pokarmu przez dwa dni. A tak mam swoje małe rodzynki, lekko poorane rozstępami, ale za to nie pociągnęło ich w dół i dumnie sobie sterczą [emoji12]
Moja 2 letnia córka jeszcze do niedawna mówiła, że mama ma w brzuszku dzidziusia. Od wczoraj mówi, że to ona ma tego dzidziusia w swoim brzuszku[emoji23]
Mnie żadne f,g czy inne tego typu monstrualne rozmiary nie grożą. Zawsze miałam małe marne b. Nawet podczas karmienia. Jedyny moment kiedy miałam c to nawał pokarmu przez dwa dni. A tak mam swoje małe rodzynki, lekko poorane rozstępami, ale za to nie pociągnęło ich w dół i dumnie sobie sterczą [emoji12]
kasienka862
kejti1989
3mam kciuki! powodzenia i daj znać!Hej, ja mam jutro prenatalne i troche się stresuję. Tydzień temu pobieralam krew do Pappy.
Sunflower01
Mleko sie pojawi po porodzie, spokojnie. Masz czas. Teraz jeszcze nie jest potrzebne.A myślicie że powinnam się obawiać że w tej ciąży moje piersi wogule nie są nabrzmiałe czy tkliwe? We wszystkich ciążach były a teraz wyglądają jakbym wogule w ciąży nie była. Może tym razem mleczka nie będzie?
Dzięki ale właśnie sobie zdałam sprawę, że mam w środę a nie jutro3mam kciuki! powodzenia i daj znać!
Za mną też chodzą szparagi uwielbiam i szkoda że są tak krótkoMmmm też mam smaka na fasolkę w bułce, album szparagi, ale zadowolę się póki co kalafiorem. Ja wyczarowałam naleśniki z twarogiem i musem truskawkowym i zrobiłam michę sałatki jarzynowej. Teraz dojrzewam do tego żeby coś zjeść, bo się nawąchałam i niekoniecznie cokolwiek przełknę...
Już niedługo będziemy zajadać.
reklama
kociara :)
Czemu i tak i tak? Z jakiegoś powodu dopochwowo?
I tak i tak [emoji4]