reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A ja właśnie zakupiłam, polecane przez Was chyba już wcześniej, legginsy ciążowe w lidlu. Nie byłabym sobą, gdyby to był jeden jedyny zakup, a że ciuchów nie mam nic a nic, to dobrałam 2 tshirty do tego, jeansy ciążowe, gacie :D i espadryle. Więcej grzechów nie pamiętam, wyszło za wszystko sporo kasy, ale że każda rzecz ledwo po 25-35 zł to się mega opłaca. Jeszcze tak tanio nigdzie nie kupowałam, przyznam, że pierwszy raz odzież z lidla biorę. Cholera, a przed prenatalnymi miałam nic nie kupować :p

Ooo my właśnie wczoraj zamowilismy te poduszkę tylko taka z lidla, mam nadzieję że też się sprawdzi... I lidlomixa 😍
Kurde mieliśmy wczoraj tortille z warzywkami i lekkim sosem czosnkowym na obiadokolacje o 17 i te 3 łyżeczki sosu nie dały o sobie zapomnieć do rana 😩😩 już nie rusze czosnku
dobrze, że nie doczytałam przed zakupami, bo poduszkę z lidla też bym wzięła. a na stronie nie znalazłam :p

Dziś juz od rana weszłam na forum i udało mi sie wbić bo wczoraj weszłam dopiero po 17 to mialam chyba ponad 200 stron do nadrobienia [emoji33] myślałam , ze oszaleje jak komuś odp i wszystkie strony mi sie w dół przesuwaly [emoji51]

Dziś mialam pierwsza noc z tą poduszka typu C , trochę dziwnie się spało bo miejsca trochę zabiera i wiecej kołdry potrzebuje na przykrycie a w nocy sie podnioslam, zeby wody sie napić a tz w tym czasie przytuli ta poduszke I pewnie myslal, ze mnie przytula [emoji28][emoji28] a jeszcze wieczorem miał pretensje , ze jak on sie do mnie będzie przytulal przez ta poduszke... czułam , ze wiecej na plecach spałam przy tej poduszce . Moze z czasem sie przyzwyczaje albo jak już bedzie spory brzuch to będzie wygodniej [emoji4]
My do tej pory raczej do szczupłych się zaliczamy oboje i mamy łóżko 1,4m szerokość więc nie wiem jak to będzie jeszcze z tą poduszka i dużym brzuchem 😂
Będzie trzeba nowe łóżko 😂😂😂

Mam pytanie do dziewczyn ktore juz są wprawione w bojach, czy w drugiej ciąży czułyscie szybciej ruchy dziecka niz w pierwszej? Jesli tak to czy duzo szybciej?

My do tej pory raczej do szczupłych się zaliczamy oboje i mamy łóżko 1,4m szerokość więc nie wiem jak to będzie jeszcze z tą poduszka i dużym brzuchem [emoji23]
Będzie trzeba nowe łóżko [emoji23][emoji23][emoji23]
To na szczęście my mamy łóżko 180x200 i narzekałam, że gubimy się czasem w tym łóżku ale teraz jak dojdzie poduszka to będzie idealnie [emoji4]

W Lidlu jest taka poducha? [emoji15] Za jaką kasę? Bo w necie można kupić już za 80 zł.

Dziś juz od rana weszłam na forum i udało mi sie wbić bo wczoraj weszłam dopiero po 17 to mialam chyba ponad 200 stron do nadrobienia [emoji33] myślałam , ze oszaleje jak komuś odp i wszystkie strony mi sie w dół przesuwaly [emoji51]

Dziś mialam pierwsza noc z tą poduszka typu C , trochę dziwnie się spało bo miejsca trochę zabiera i wiecej kołdry potrzebuje na przykrycie a w nocy sie podnioslam, zeby wody sie napić a tz w tym czasie przytuli ta poduszke I pewnie myslal, ze mnie przytula [emoji28][emoji28] a jeszcze wieczorem miał pretensje , ze jak on sie do mnie będzie przytulal przez ta poduszke... czułam , ze wiecej na plecach spałam przy tej poduszce . Moze z czasem sie przyzwyczaje albo jak już bedzie spory brzuch to będzie wygodniej [emoji4]
ja to nie polubiłam tej poduszki, bardzo krótko na niej spałam, potem przejął ją mąż a jak się urodziła Mała to trochę na niej karmiłam. Ale jako, że już ją mam to pewnie niedługo ją przyniosę do łóżka [emoji3526]

My do tej pory raczej do szczupłych się zaliczamy oboje i mamy łóżko 1,4m szerokość więc nie wiem jak to będzie jeszcze z tą poduszka i dużym brzuchem 😂
Będzie trzeba nowe łóżko 😂😂😂

Haha, my już wymieniliśmy na 1,6m. Pomijam brzuch, gorzej jak takie dodatkowe 15kg szczęścia rozgosci się w łóżku w poprzek. Wszystkie gnaty bolą 🤣🤣🤣

A ja właśnie zakupiłam, polecane przez Was chyba już wcześniej, legginsy ciążowe w lidlu. Nie byłabym sobą, gdyby to był jeden jedyny zakup, a że ciuchów nie mam nic a nic, to dobrałam 2 tshirty do tego, jeansy ciążowe, gacie :D i espadryle. Więcej grzechów nie pamiętam, wyszło za wszystko sporo kasy, ale że każda rzecz ledwo po 25-35 zł to się mega opłaca. Jeszcze tak tanio nigdzie nie kupowałam, przyznam, że pierwszy raz odzież z lidla biorę. Cholera, a przed prenatalnymi miałam nic nie kupować :p
Daj znać jak rozniarowka to może też zamówię na probe [emoji849]

reklama
My do tej pory raczej do szczupłych się zaliczamy oboje i mamy łóżko 1,4m szerokość więc nie wiem jak to będzie jeszcze z tą poduszka i dużym brzuchem [emoji23]
Będzie trzeba nowe łóżko [emoji23][emoji23][emoji23]
My też łóżko 1.4, a z 3latkiem między nami pol nocy nie wiem gdzie wcisnę poduche [emoji23]

Do góry