sandyy
Fanka BB :)
Powodzonka[emoji123]Ja na 13 mam usg i już się trzęsę ze stresu [emoji17][emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzonka[emoji123]Ja na 13 mam usg i już się trzęsę ze stresu [emoji17][emoji17]
Jakoś się nie nastawiam [emoji2368]Będzie dobrze daj znać po usg
Spokojnie ja byłam u lekarza na nfz i robiąc usg przez brzuch stwierdził pusty pęcherzyk, gdzie ostatnia miesiączka była 3.02 więc 1 kwietnia by ok 8-9 tyg wychodziło według OM. 2 dni później pojechałam prywatnie żeby sprawdzić i okazało sie przez usg dopochwowe, że ciąża jest, serduszko też i jest ok 7-8 tydzień. Dzisiaj jade na kolejną wizyte z wynikami badań już. Więc spokojnie może być gorszy sprzęt albo lekarz jakiś dziwny.Cześć, planowo też mam termin na listopad, mam pytanie do mamusiek przyszłych, kiedy dokładnie usłyszałyście tętno dziecka ? Jestem troche zaniepokojona ponieważ byłam dzisiaj u ginekologa wg. miesiączki 9 tydz ale mialam nieregularne cykle wiec moze byc o tydzien wczesniej, jest splaszczony pecherzyk ciazowy i jest zarodek widoczny, natomiast jak poszłam do innego ginekologa on widzi puste jajo ... sama nie wiem co mam myslec wizyte mam za tydzien i tak sie boje ;C
A czemu myślisz że będzie źle?Jakoś się nie nastawiam [emoji2368]
Bardziej czarny scenariusz
Prawie mi przeszły objawy ciążoweA czemu myślisz że będzie źle?
Ja też liczę, że jakimś cudem uda się pogotowac bez mdłości. Mój mały uwielbia ze mną pichcic i tylko to mnie motywuje teraz do przygotowania świątecznego jedzenia. No ale jeśli zetnie mnie jak wczoraj to nic z tego nie bedzie[emoji1785]Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji4]
Pranie wstawione zaraz w domu ogarnę i będzie spokój na święta. Jutro coś do jedzenia szykuję i placek mam nadzieję ze bez mdłości w kuchni się obejdzie..
Wogóle dzisaj juz 10+0 nie mogę w to uwierzyć jak szybko to mija..