reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja też liczę, że jakimś cudem uda się pogotowac bez mdłości. Mój mały uwielbia ze mną pichcic i tylko to mnie motywuje teraz do przygotowania świątecznego jedzenia. No ale jeśli zetnie mnie jak wczoraj to nic z tego nie bedzie[emoji1785]

Poki co gnije w lozku[emoji23]

Widzę, że wszystkie mamy takie same marzenia [emoji23] Obiecałam już dzieciakom upiec babkę wielkanocną, ale kuchnia to ostatnio najmniej lubiane przeze mnie miejsce [emoji2]

Hej dziewczyny ☺
U mnie dziś piękna pogoda idealna na porządki świąteczne. Tylko moje siły bliskie zeru😂 wczoraj do pozna wymiotowalam. Raz aż się wystraszylam bo bym sie udusila. Masakra...
Jutro tez zabieram się za gotowanie i ciasto. Mam nadzieje, ze samopoczucie będzie lepsze. 😉 wczoraj mój D miał zrobić zakupy. I jak typowy facet stwierdził ze nie będzie stal w kolejce pod sklepem. Za czwartym podejściem chwile po północy dostał się do biedronki jako 33zl kolejce 😱 także jesteśmy uratowano mamy co jeść 😁😁 tym bardziej ze ostatnie zakupy były 1.5 tyg temu i w domu były pustki 😉

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dziewczyn 😘 dajcie znać po wizytach 😘

Cześć laski.
Znów dziś obudzilam się w nocy przez koszmar[emoji3064] Tym razem śniło mi się, że krwawiłam i to dość mocno więc od razu pobiegłam po przebudzeniu sprawdzić ale na szczęście ok. Wykończy mnie to niedługo...

Nie orientujecie się czy badanie glukozy z palca jest miarodajne? Nigdzie u siebie nie mogę zrobić badań glukozy prywatnie a moja dr rodzinna nie chce mi dać skierowania tylko mówiła, żeby przyjść to zbadają mi z palca i wystawią kwita [emoji19] Powiem Wam, że jak będziemy mieć taką opiekę przez pół ciąży to tragedia będzie...

Cześć laski! Udanych wizyt życzę i samych pozytywnych wiadomości [emoji4]
Ja już byłam na działce popracować i nic takiego nie robiłam, a zmęczyłam się. Jestem bez sił. W głowie mi się też trochę kręciło, ale już jest lepiej i biorę się zaraz za obiad, a później kwiaty do doniczek na balkonie muszę posadzić, żeby kącik kawowy jakoś wyglądał. Do nas tylko teściowa przyjdzie na śniadanie i obiad, więc dużo nie będę przygotowywać na szczęście. Miłego dnia dziewczyny[emoji6]

Mi się ostatnio śniło, że korona załapałam w ciąży [emoji51]
Cześć laski.
Znów dziś obudzilam się w nocy przez koszmar[emoji3064] Tym razem śniło mi się, że krwawiłam i to dość mocno więc od razu pobiegłam po przebudzeniu sprawdzić ale na szczęście ok. Wykończy mnie to niedługo...

Nie orientujecie się czy badanie glukozy z palca jest miarodajne? Nigdzie u siebie nie mogę zrobić badań glukozy prywatnie a moja dr rodzinna nie chce mi dać skierowania tylko mówiła, żeby przyjść to zbadają mi z palca i wystawią kwita [emoji19] Powiem Wam, że jak będziemy mieć taką opiekę przez pół ciąży to tragedia będzie...

Hej dziewczyny [emoji5]
U mnie dziś piękna pogoda idealna na porządki świąteczne. Tylko moje siły bliskie zeru[emoji23] wczoraj do pozna wymiotowalam. Raz aż się wystraszylam bo bym sie udusila. Masakra...
Jutro tez zabieram się za gotowanie i ciasto. Mam nadzieje, ze samopoczucie będzie lepsze. [emoji6] wczoraj mój D miał zrobić zakupy. I jak typowy facet stwierdził ze nie będzie stal w kolejce pod sklepem. Za czwartym podejściem chwile po północy dostał się do biedronki jako 33zl kolejce [emoji33] także jesteśmy uratowano mamy co jeść [emoji16][emoji16] tym bardziej ze ostatnie zakupy były 1.5 tyg temu i w domu były pustki [emoji6]

Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dziewczyn [emoji8] dajcie znać po wizytach [emoji8]

Haha [emoji2] to moj mąż pojechał do Biedronki 15km od nas, bo stwierdził, że nie będzie stał w kolejce. Wrócił chyba po 23 [emoji849] Masakra z tymi zakupami teraz... Współczuję [emoji2961], mi się tylko raz zdarzyło do tej pory. Też sie wzięłam za porządki i co pół godziny się kładę i odpoczywam [emoji23]

reklama
Do góry