[GROUP=]mi ieu[/GROUP]
Trzymam kciukiJa na 13 mam usg i już się trzęsę ze stresu [emoji17][emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa na 13 mam usg i już się trzęsę ze stresu [emoji17][emoji17]
Ja też liczę, że jakimś cudem uda się pogotowac bez mdłości. Mój mały uwielbia ze mną pichcic i tylko to mnie motywuje teraz do przygotowania świątecznego jedzenia. No ale jeśli zetnie mnie jak wczoraj to nic z tego nie bedzie[emoji1785]
Poki co gnije w lozku[emoji23]
Cześć laski.
Znów dziś obudzilam się w nocy przez koszmar[emoji3064] Tym razem śniło mi się, że krwawiłam i to dość mocno więc od razu pobiegłam po przebudzeniu sprawdzić ale na szczęście ok. Wykończy mnie to niedługo...
Nie orientujecie się czy badanie glukozy z palca jest miarodajne? Nigdzie u siebie nie mogę zrobić badań glukozy prywatnie a moja dr rodzinna nie chce mi dać skierowania tylko mówiła, żeby przyjść to zbadają mi z palca i wystawią kwita [emoji19] Powiem Wam, że jak będziemy mieć taką opiekę przez pół ciąży to tragedia będzie...
Tak[emoji23]Widzę, że wszystkie mamy takie same marzenia [emoji23] Obiecałam już dzieciakom upiec babkę wielkanocną, ale kuchnia to ostatnio najmniej lubiane przeze mnie miejsce [emoji2]
Hej dziewczyny [emoji5]
U mnie dziś piękna pogoda idealna na porządki świąteczne. Tylko moje siły bliskie zeru[emoji23] wczoraj do pozna wymiotowalam. Raz aż się wystraszylam bo bym sie udusila. Masakra...
Jutro tez zabieram się za gotowanie i ciasto. Mam nadzieje, ze samopoczucie będzie lepsze. [emoji6] wczoraj mój D miał zrobić zakupy. I jak typowy facet stwierdził ze nie będzie stal w kolejce pod sklepem. Za czwartym podejściem chwile po północy dostał się do biedronki jako 33zl kolejce [emoji33] także jesteśmy uratowano mamy co jeść [emoji16][emoji16] tym bardziej ze ostatnie zakupy były 1.5 tyg temu i w domu były pustki [emoji6]
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych dziewczyn [emoji8] dajcie znać po wizytach [emoji8]
Mam to samo [emoji23]Tak[emoji23]
U mnie loteria w ostatnich dniach, liczę że los będzie laskawy[emoji23]
Dawaj znać jak po USG[GROUP=]mi ieu[/GROUP]
Trzymam kciuki