Hei, mam problem zażyłam leki witaminy zjadłam, niestety po dwóch godzinach zwróciłam do kibelka, myślicie że cos z tych leków się wchłonęło, zdarzyło mi się pierwszy raz zwymiotować tak po lekach...trochę się martwię bo progesteron zażywam i nie wiem czy do jutra poczekać...
reklama
Mokosza
Fanka BB :)
Super, że wszystko dobrze .Hej dziewczyny....
Na cito biegłam dzisiaj na wizytę do lekarza w związku z akcjami u mnie jakie mialy wczoraj i przedwczoraj miejsce...
Jak się okazało fasolka dość mocno dokazuje- na usg widziałam jak się rusza [emoji7]
Serduszko bije okolo 160. Fasolka urosła przez 9 dni z 10,3mm do 21,9mm. Tak więc jestem w 8+3 t.c
Brak stanu zapalnego i jakiś nieprawidłowości. Na połówkowe i test mam się pokazać 7 maja....
Dzisiaj też założona karta ciązy.... Oby tak dalej...
Ps. To ja chyba jestem najstarsza bo moj rocznik to ...... 82
Ja też 82...
Mokosza
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że w dwie godziny zdążyło się w większości wchłonąć. Nie przejmuj sięHei, mam problem zażyłam leki witaminy zjadłam, niestety po dwóch godzinach zwróciłam do kibelka, myślicie że cos z tych leków się wchłonęło, zdarzyło mi się pierwszy raz zwymiotować tak po lekach...trochę się martwię bo progesteron zażywam i nie wiem czy do jutra poczekać...
Anna9876
U mnie jest całkiem duża różnica choć nie powiem Ci ile dni. Byłam w 6 tyg i bylo - CRL 0.56 cm a pecherzyk ciążowy był ponad 2 cm mówił. Jeżeli o to chodziMacie duże róznice w obrazie usg pomiędzy CRL a GS?
Załączniki
Ja miałam na początku mierzone to i to i crl tego dnia było 6t5d a GS 7t2d czyli 3 dni różnicyMacie duże róznice w obrazie usg pomiędzy CRL a GS?
Później już mierzył tylko crl i ciałko żółte
Sylvie_91
No to super wieści, że wszystko dobrze I jaka duża fasolka już Jesteśmy na podobnym etapie, ja dziś 8+0.Hej dziewczyny....
Na cito biegłam dzisiaj na wizytę do lekarza w związku z akcjami u mnie jakie mialy wczoraj i przedwczoraj miejsce...
Jak się okazało fasolka dość mocno dokazuje- na usg widziałam jak się rusza
Serduszko bije okolo 160. Fasolka urosła przez 9 dni z 10,3mm do 21,9mm. Tak więc jestem w 8+3 t.c
Brak stanu zapalnego i jakiś nieprawidłowości. Na połówkowe i test mam się pokazać 7 maja....
Dzisiaj też założona karta ciązy.... Oby tak dalej...
Ps. To ja chyba jestem najstarsza bo moj rocznik to ...... 82
Mój rocznik to 91
Wyczytałam, że do 2,5h osiąga najwyższe stężenie, więc powinien był się wchłonąć.Hei, mam problem zażyłam leki witaminy zjadłam, niestety po dwóch godzinach zwróciłam do kibelka, myślicie że cos z tych leków się wchłonęło, zdarzyło mi się pierwszy raz zwymiotować tak po lekach...trochę się martwię bo progesteron zażywam i nie wiem czy do jutra poczekać...
reklama
Cześć, planowo też mam termin na listopad, mam pytanie do mamusiek przyszłych, kiedy dokładnie usłyszałyście tętno dziecka ? Jestem troche zaniepokojona ponieważ byłam dzisiaj u ginekologa wg. miesiączki 9 tydz ale mialam nieregularne cykle wiec moze byc o tydzien wczesniej, jest splaszczony pecherzyk ciazowy i jest zarodek widoczny, natomiast jak poszłam do innego ginekologa on widzi puste jajo ... sama nie wiem co mam myslec wizyte mam za tydzien i tak sie boje ;C
Gratuluje, może ten drugi miał gorszy sprzęt, ja bym się trzymała tego pierwszego i spokojnie czekała na wizytę. Będę trzymać za was kciuki