reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Dokładnie, ja po drugim szybko zaczęłam pozbywać się rzeczy po nim, został fotelik i wózek :) najgorsze co w pracy powiedzą, w dniu kiedy wróciłam z macierzyńskiego dowiedziałam się że jestem w ciąży, horror :) los normalnie że mnie zakpil

Wesoło, byłabym tak jak Ty bardzo zdziwiona. Jak powiedziałaś w pracy?

reklama
Wczoraj jak byłam robić badania krwi Pani w laboratorium powiedziała że grupa krwi i przeciwciała dopiero po tym jak ustapi koronawirus. Czy u Was w laboratorium też nie wykonują tych badań? Nie wiem czy są one potrzebne na już czy spokojnie mogę zrobić je później?
Ja byłam we wtorek na badaniach i czynnik rh mi robiła bez problemu, jedynie mówiła że może jeszcze nie być przeciwciał ale może akurat będą jutro.

Mnie dziś gardło sie daje we znaki, boli od 5 rana, za to ochota na ogórki jest jak nie zielone szklarniowe to kiszone. Odkąd sie o ciąży dowiedziałam to chyba ze 3 słoiki już zjadłam. No i przez ten ból gardła śniadanie wylądowało rano w porcelanie. Obiad na szczęście został. W planach miałam auto dzisiaj umyć ale i pogoda średnia i gardło boli jak cholera i przyszedł totalny leń dzisiaj.

A my dziś grilujemy na podwórku. Nasz syn kończy dziś 10 lat więc grill na obiad i torcik na deser. Ja z OM dziś 7 i 2 dni i zero mdłości- dziwne bo zawsze już miałam

Wczoraj jak byłam robić badania krwi Pani w laboratorium powiedziała że grupa krwi i przeciwciała dopiero po tym jak ustapi koronawirus. Czy u Was w laboratorium też nie wykonują tych badań? Nie wiem czy są one potrzebne na już czy spokojnie mogę zrobić je później?
Ja zrobiłam 2 tyg temu, koronawirus był już wtedy ale było mniej obostrzen

reklama
Do góry