Ja jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecie W sumie chcialabym trzecią dziewczynke ale co bedzie to sie dowiem dopiero po porodzie (o ile bedzie wszystko dobrze)Ja mam dwie dziewczynki. Tez dla mnie był to szok
reklama
Wszystkie jak tu piszą boją się
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialnaJa jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecie W sumie chcialabym trzecią dziewczynke ale co bedzie to sie dowiem dopiero po porodzie (o ile bedzie wszystko dobrze)
Modusa
Fanka BB :)
Życzę chłopaka zatem
Dziękuję a Ty poza i przede wszystkim zdrowym dzidziusiem co byś chciała?
Ja tam marzę o 3, a i 4 byłoby ok.Wszystkie jak tu piszą boją się
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialna
Na razie drugie w drodze [emoji3526]
Modusa
Ja jestem z 85 i tez mam 2 dziewczynki. Teraz czekam na trzecie W sumie chcialabym trzecią dziewczynke ale co bedzie to sie dowiem dopiero po porodzie (o ile bedzie wszystko dobrze)
Rozumiem, ze nie chcesz znać płci? Taka niespodzianka?
Gina86
Syn 9 lat, a córka w niedzielę skończy 2. Marzy mi się druga dziewczynka[emoji133]Ja tez jeszcze z porcelana nie zaliczyłam spotkania, ale cokolwiek nie zjem jakby słoń noga mi na żołądku stał... becze dziś cały dzień becze nawet ze pies za blisko leży haha. Będzie dobrze najważniejsze żeby wszystko było ok i żeby było zdrowiutkie... na odstąpienie od papek widocznie nie jest nam jeszcze dane
A w jakim wieku masz pociechy?
Modusa
Wszystkie jak tu piszą boją się
Bardzo pocieszające że jest nas więcej w 3 ciąży, myślałam że tylko ja taka nieodpowiedzialna
Tez się z tego faktu cieszę... jak się dowiedziałam- nie mogłam przeżyć ze jak to wyglada i brzmi „rodzina wielodzietna” (absolutnie nikomu nie ujmując!)później swój wiek...przecież już nie ten czas, później przerażenie ze o lenistwie mogę zapomnieć... nigdy nie mówiłam na 3 nie, ale w kolejce nie stałam na ochotnika
Wolę dziewczynkę, mam jedną i lepiej mi się wychowywało jak była młodsza, syn to typowy chłop aczkolwiek nie proszę już o nic, z synkiem masę przebojów przeszliśmy więc jestem zupełnie obojętna na to co Bóg da, nie mam na to wpływu po prostuDziękuję a Ty poza i przede wszystkim zdrowym dzidziusiem co byś chciała?
Dokładnie, ja po drugim szybko zaczęłam pozbywać się rzeczy po nim, został fotelik i wózek najgorsze co w pracy powiedzą, w dniu kiedy wróciłam z macierzyńskiego dowiedziałam się że jestem w ciąży, horror los normalnie że mnie zakpilTez się z tego faktu cieszę... jak się dowiedziałam- nie mogłam przeżyć ze jak to wyglada i brzmi „rodzina wielodzietna” (absolutnie nikomu nie ujmując!)później swój wiek...przecież już nie ten czas, później przerażenie ze o lenistwie mogę zapomnieć... nigdy nie mówiłam na 3 nie, ale w kolejce nie stałam na ochotnika
reklama
Życzę żeby się spełniły marzeniaJa tam marzę o 3, a i 4 byłoby ok.
Na razie drugie w drodze [emoji3526]