Ja miałam wczoraj placki ziemniaczane bo miałam na nie ochotę, ale jak je miałam zjeść to ochota odeszłaWszystkie pierogi na obiad lub rybka a ja mam rosolek pol gara i moze placki ziemniaczane zrobie :-) ale dzis wg ladna pogoda...... :-)))
reklama
Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Według om na 10.11 a według usg na 13.11 [emoji4]
Czekaj bo ja chyba coś pomieszałam ja wtedy będę mieć jednak 13+0 wg Om na kiedy masz wstępnie termin?
ewelka8312
Ale mi z 8+7 od razu wskakuje 9+1 hmmmmJa tez dziś 9+0
Mi pokazuje 8+6 a kolejnego dnia 9+0Ale mi z 8+7 od razu wskakuje 9+1 hmmmm
Anetaaa123
Tez sie czuje podobnie do tego czasem wymiotuję.. naszczescie mam pierogi od mamy pomrozone więc czekam na męża i odgrzewam tylkoNarobilyscie smaka z tymi pierogami więc zamówiłam u męża żeby kupil jak będzie wracał z pracy, bo zrobić nie dam rady, tak się okropnie czuje...mdłości mnie wykoncza, a to dopiero początek
Moncia89
Mój mąż nie przepada za pierogami więc ich po prostu nie robię, bo nie chce mi się tylko dla siebie lepic, za to ja mogła bym jeść pierogi na okrągło. I chyba sobie w weekend zamówię
Nie mam jeszcze pomytych okien, święta przynajmniej motywują do porządków. A wy? Sprzatacie czy niekoniecznie? Koleżanka mówi że w ciąży nie należy myć okien i w ogóle podnosić rąk do góry, obciążać się. A wy co myślicie? Chyba nie ma przeciwwskazań jeśli z ciąża jest ok
Nie mam jeszcze pomytych okien, święta przynajmniej motywują do porządków. A wy? Sprzatacie czy niekoniecznie? Koleżanka mówi że w ciąży nie należy myć okien i w ogóle podnosić rąk do góry, obciążać się. A wy co myślicie? Chyba nie ma przeciwwskazań jeśli z ciąża jest ok
agabaj92
Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa
Załączniki
Kokosowe_sny
Super, gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa Zobacz załącznik 1101027
reklama
Gratulacje, wspaniala wiadomosc ❤Wracam mega szczęśliwa od pani doktor, jest serduszko, śliczny zarodek mówiła że 7-8 tydzień. Termin 10 listopad. Dziękuję za wsparcie i wiare, że wszystko będzie dobrze. Pani doktor narazie przyjmuje tylko prywatnie więc i tak do niej będe chodzić. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami badań i będzie 4 tygodnie zwolnienia z pracy. Wstawiam fotke naszego maleństwa Zobacz załącznik 1101027