reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny :) na poacztku chciałabym wszytskim pogratulować i życzyć samych dobrych wieści tym co czekaja jeszcze. Jestem Aneta to moja druga ciąża niestety pierwsza skończyła się poronieniem bardzo wczesnym. Mam teraz 10+0 tg dwa tygodnie temu byłam u lekarza i biło serduszko [emoji169] badania prenatalne mam 24 kwietnia :)
PS. Dziś na obiad tez ruskie pierogi [emoji16]
Witaj i gratuluję [emoji846]
Też dziś pierogi ruskie na obiad [emoji39]

Dziewczyny jak macie na coś ochotę to śmiało sobie możecie zjeść [emoji4] pamiętajcie że wszystko w granicach rozsądku jest ok (oprócz alko, palenia i surowizny). Nie ma co się fiksować [emoji4]
Ja już chyba dostaje głupiego mózgu ciążowego [emoji85] w lodówce zupa bo zawsze robię na 2 dni a ja z rana rozmroziłam filet z piersi żeby zrobić Fajitas na obiad [emoji1787][emoji1787][emoji1787] brawo ja [emoji85]
Ja mam prenatalne na 23 i wtedy będzie u mnie 11+6 ale mam w planie lekko ją przesunąć bo mam ją na rano a bardziej mi pasuje popołudniu że względu na opiekę do syna więc bliżej terminu będę pilnować wizyt na znany lekarz czy coś się do mojej nie zwolni.

Skoro o jedzeniu to u mnie dziś dorsz w orzechowej panierce w sosie cytrynowym, szpinak i ryż.
Jakoś na tlusciochy w ciąży nie mam ochoty [emoji1785]
A mnie od czasów pierwszej ciąży odrzuciło od hamburgerów, chipsów i kebabów-Ogólnie od takiego śmieciowego jedzenia. Nie mówię, że nie zdarza mi się zjeść, ale mam rzadko ochotę, moją słabością jest jedynie pizza [emoji846] to taki plus, że zaczęłam się trochę lepiej od tego czasu odżywiać [emoji846]

reklama
Do góry