reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dobra nie słodź[emoji2957] wstawię swoją fotkę pod koniec ciąży to zapytasz czy to Fiona zjadła Ginę [emoji16]
@Gina86 ilekroć widzę Twój post, to rzuca mi się w oczy Twoje zdjęcie i za każdym razem myślę "kurde jaka ładna babka" Serio teraz jak widzę "Gina" To odrazu w głowie się włącza "to ta ładna babeczka " [emoji2][emoji6]

No wlasnie - wypuszczajac wirusa, raczej by wiedzieli jaka jest jego szkodliwosc :) Taki jest tego sens zapewne.
Nie, te argumenty zupelnie do mnie nie przemawiaja, dopoki ktos nie przedstawi racjonalnych dowodow. Juz wielu naukowcow jasno powieezialo, ze z jednego z najbardziej nowoczesnych laboratoriow wirus sobie uciec nie mogl. Wzyscy zgodnie potwierdzaja naturalne jego pochodzenie.
Wirusy to zupelnie naturalna sprawa, zdarzaja sie co kilka/kilkanascie lat. Tak jak inne choroby. Chiny sa jakie sa i jako wylegarnia chorob tez moga funkcjonowac.
Teorie spiskowe tutaj sa w sumie naturalne, zawsze sie pojawiaja w takich kontrowersyjnych sytuacjach, ale ja jednak mam dosc pragmatyczne podejscie - bez argumentu nie ma o czym mowic. Kazdy jednak moze myslec swoje :)

Jak widac myslimy zupelnie inaczej 😉 Ale podyskutowac zawsze mozna 👍😊

reklama
Ja nie mówię , żeby nie uważać , ale to co cię się dzieje to są daleko idące środki ostrożności. Jak tak dalej pójdzie to nie umrzemy na koronę , ale z głodu bo będzie głębokie załamanie gospodarcze. Już ludzie tracą pracę. I tak mam babcie . Przez ostatnie 3tygidnie byłam z nią w przychodniach chyba z 5 razy. Bez rękawiczek , maseczek i innych . Uwierzcie mi , każdy z nas miał już kontakt z tym wirusem , tak ja ze zwykłą grypa i innymi wirusami. Nie każdy będzie chory i już. Dla porównania w Polsce na grypę w tym roku zachorowało już 800tysiecy osób. Nie szukałam ile potrzebowało hospitalizacji, ale na pewno sporo .

Do góry