reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dobra nie słodź[emoji2957] wstawię swoją fotkę pod koniec ciąży to zapytasz czy to Fiona zjadła Ginę [emoji16]
@Gina86 ilekroć widzę Twój post, to rzuca mi się w oczy Twoje zdjęcie i za każdym razem myślę "kurde jaka ładna babka" Serio teraz jak widzę "Gina" To odrazu w głowie się włącza "to ta ładna babeczka " [emoji2][emoji6]

No wlasnie - wypuszczajac wirusa, raczej by wiedzieli jaka jest jego szkodliwosc :) Taki jest tego sens zapewne.
Nie, te argumenty zupelnie do mnie nie przemawiaja, dopoki ktos nie przedstawi racjonalnych dowodow. Juz wielu naukowcow jasno powieezialo, ze z jednego z najbardziej nowoczesnych laboratoriow wirus sobie uciec nie mogl. Wzyscy zgodnie potwierdzaja naturalne jego pochodzenie.
Wirusy to zupelnie naturalna sprawa, zdarzaja sie co kilka/kilkanascie lat. Tak jak inne choroby. Chiny sa jakie sa i jako wylegarnia chorob tez moga funkcjonowac.
Teorie spiskowe tutaj sa w sumie naturalne, zawsze sie pojawiaja w takich kontrowersyjnych sytuacjach, ale ja jednak mam dosc pragmatyczne podejscie - bez argumentu nie ma o czym mowic. Kazdy jednak moze myslec swoje :)

Jak widac myslimy zupelnie inaczej 😉 Ale podyskutowac zawsze mozna 👍😊

reklama
Ja nie mówię , żeby nie uważać , ale to co cię się dzieje to są daleko idące środki ostrożności. Jak tak dalej pójdzie to nie umrzemy na koronę , ale z głodu bo będzie głębokie załamanie gospodarcze. Już ludzie tracą pracę. I tak mam babcie . Przez ostatnie 3tygidnie byłam z nią w przychodniach chyba z 5 razy. Bez rękawiczek , maseczek i innych . Uwierzcie mi , każdy z nas miał już kontakt z tym wirusem , tak ja ze zwykłą grypa i innymi wirusami. Nie każdy będzie chory i już. Dla porównania w Polsce na grypę w tym roku zachorowało już 800tysiecy osób. Nie szukałam ile potrzebowało hospitalizacji, ale na pewno sporo .

Do góry