1
1972ja
Gość
Witam wszystkich.Ja również mam termin na listopad Jestem tutaj nowa ale myślę że zostanę na dłuuuugo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?Witajcie w ten wtorkowy poranek. Ja dalej katar mam nos zawalony, gardło jakby niby mniej. Dziś u mnie śniadanie śnieg, gdzie dawno nie było śniegu. Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i serduszko też już będzie.
Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.Cześć Dziewczyny. Nie wiem czy sledzicie na bieżąco co się dzieje z tym koronawirusem ale robi się coraz gorzej. Dziś mają wprowadzić kolejne restrykcyjne ograniczenia. Wczoraj nie wyszłam z domu ale tatuś jechał do swoich rodziców i mijał samochody wojskowe. Jestem przerażona bo niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego i przez nich ten wirus będzie nadal się rozprzestrzenial. Wybralysmy sobie naprawdę trudny czas na ciążę. Miłego dnia
Ja byłam wczoraj na usg był to mój 6 tyd i 3dzien zarodek miał 1.9mm i nie było jeszcze serduszka. Lekarz mi powiedział, że zarodek jest za mały i w ciągu tygodnia się wszystko rozstrzygnie...Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.