reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

A jak kobietki u was z humorami? W pierwszej ciąży mnie to ominęło, a to już 10 lat temu... Dziś miałam wyjątkowo trudny dzień, chciało mi się płakać bez powodu i non stop, mąż tak mnie wkurzał - a nic nawet nie zrobił - że aż się gotowałam w środku. Poszłam zrelaksować się przy maszynie do szycia i skończyła mi się nitka w bebenku - to sie poryczałam i tyle z relaksu...
Niezle[emoji16]
U mnie bez zmian (choć boję się, że jak to napisze to zmieni się to[emoji23])

reklama
Hej :-) tez witam sie z rana ;-) u mnie wlasnie zaczyna padac snieg... hm... ciekawie :-) Jak juz piszecie o pierwszym badaniu usg to zaczynan sie denerwowac czy aby wszystko i u mnie bedzie ok... czy juz bedzie widiczny zarodek?? A juz o akcji serca nie wspomne.. ale ide teraz prywatnie to babeczka ma pewnie dobry sprzet..
Powodzenia na wizycie :)

U mnie gruuuuuuba warstwa śniegu, pol nocy padalo[emoji54]

Ja dziś prywatnie jak się uda A jak nie to chociaż niech wyznaczy jakiś termin
Ja 4 razy w ciąży i cała 4 ze mna w domu
Mam 3 synów i najmodsza córeczkę. Szlok jak nie dostałam okresu i testy pozytywne bo przez 10 dni- tych najplodnoejszych lezalam z synem w szpitalu ma monoukleoze
Wow[emoji16]
No to niezle zaskoczylo[emoji16]

Ja 4 razy w ciąży i czy to chłopiec czy dziewczynka to za każdym razem mdłości i wymioty od 8 do 20 tygodnia
Teraz 6 tydzień- ciekawe czy to samo mnie czeka...
Narazie mam apetyt na wszystko-mogłabym non stop coś palaszowac - już 2 kg na plusie[emoji33]
O nieeeee!! Tylko nie do 20tc[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785]
Wierze w koniec mdlosciowego koszmaru w 12tc...

Cześć dziewczyny. Witam nowe mamusie. Dużo nas. Nie spodziewałam się że aż tyle mamusiek będzie[emoji4] razem jakoś dociągnięmy do tego listopada[emoji123]
U mnie dzień jak co dzień. Dzieciaki szaleją. Mała terroryzuje brata. Starszy zaraz bierze się za lekcje. Mąż z jednej pracy poszedł właśnie do drugiej, ale zaczął urlop więc trochę poleniuchujemy razem.
Miałam w poprzedniej ciąży w pierwszym trymestrze problem z hemoroidami a raczej z jedną parszywą. Tylko że ja miałam straszne zaparcia. Trzeba pić dużo wody, błonnika, śliwki, jabłka, kiszonki tak jak piszą dziewczyny też mogą nieźle przegonić. Teraz na razie nie mam, a biorę już żelazo, oby tym razem nie wyszła franca.

Dziewczyny mam pytanko do Was, teraz próbuje się umówić przez znany lekarz, i którą opcje wizyty mam zaznaczyć? Wizyta ginekologiczna czy położnicza? To będzie pierwsza wizyta w celu potwierdzenia ciąży

reklama
Pyskata , nie wiem z kad jesteś, ale idź na IP. Odwołali to tams sprawdź i nie przejmuj się złośliwościami. Ściemniaj, że plamils cokolwiek. Niech ci zrobią szybkie USG . Ja nie mam skrupułów od kad wysłali mnie prawie na tamten, może lepszy świat przy ciąży pozamacicznej, gdzie mówił, że wymyslam i paletam im się po sorze a groziło mi pęknięcie jajaowdu. Ja mam ich gdzieś. chyba, że myślisz, że wytrxymasz. Ja za jakieś dwa dni ifenirch zrobią USG.Trudno może dupę zawracam ale chcę wiedzieć , a reszta mnie nie interesuje. USG top 10min , a nie operacja na otwartym sercu. Bądźmy egoistkai

Do góry