reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witajcie w ten wtorkowy poranek. Ja dalej katar mam nos zawalony, gardło jakby niby mniej. Dziś u mnie śniadanie śnieg, gdzie dawno nie było śniegu. Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i serduszko też już będzie.
Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?

Cześć Dziewczyny. Nie wiem czy sledzicie na bieżąco co się dzieje z tym koronawirusem ale robi się coraz gorzej. Dziś mają wprowadzić kolejne restrykcyjne ograniczenia. Wczoraj nie wyszłam z domu ale tatuś jechał do swoich rodziców i mijał samochody wojskowe. Jestem przerażona bo niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego i przez nich ten wirus będzie nadal się rozprzestrzenial. Wybralysmy sobie naprawdę trudny czas na ciążę. Miłego dnia

Hej ja jutro też mam wizytę i też mam nadzieję, że usłyszę serduszko. Który to Twój tydzień byłaś już na usg?
Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?

Cześć Dziewczyny. Nie wiem czy sledzicie na bieżąco co się dzieje z tym koronawirusem ale robi się coraz gorzej. Dziś mają wprowadzić kolejne restrykcyjne ograniczenia. Wczoraj nie wyszłam z domu ale tatuś jechał do swoich rodziców i mijał samochody wojskowe. Jestem przerażona bo niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego i przez nich ten wirus będzie nadal się rozprzestrzenial. Wybralysmy sobie naprawdę trudny czas na ciążę. Miłego dnia
Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.

Tak na usg już byłam, ale wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy i lekarz mówił że 4 tydzień. Natomiast według ostatniej miesiączki 8 a nawet początek 9 tygodnia. (Ostatnia miesiączka 3.02). A u Ciebie jak to wygląda?
Ja byłam wczoraj na usg był to mój 6 tyd i 3dzien zarodek miał 1.9mm i nie było jeszcze serduszka. Lekarz mi powiedział, że zarodek jest za mały i w ciągu tygodnia się wszystko rozstrzygnie...

Owszem ciężki czas na ciążę, ale pocieszmy sie, że w tym czasie nie rodzimy, wtedy dopiero byłby problem.

To prawda :) Moja przyjaciolka ma jutro CC i bardzo ją stresuje to, ze bedzie sama... co mnie wcale nie dziwi.

Ja fizycznie czuje sie zupelnie jakby nigdy nic, pracuje z domu i licze na to, ze mooooze te mdlosci nie nadejda :D

reklama

Ja gdybym nie poronila to teraz bylabym na końcówce ciazy i miala termin za 2-3 tyg 🙄 Nie wiemy co nas bedzie czekac w listopadzie, duzo sie mowi o tym ze bedzie drugie uderzenie wirusa na jesien...

Do góry