reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

No właśnie miałam monitoringi cyklu... Owulacje miałam w 16dc tylko lekarz, który mnie badal o tym nie wiedział... A ja z tego stresu zapomniałam mu powiedzieć... A jak z Twoja ciąża teraz? Wszystko ok?
Tak jak na razie tak ioby tak zostało [emoji4]

reklama
Witajcie w ten wtorkowy poranek. Ja dalej katar mam nos zawalony, gardło jakby niby mniej. Dziś u mnie śniadanie śnieg, gdzie dawno nie było śniegu. Ja mam jutro wizyte i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku i serduszko też już będzie.

Hej Kochane. Ja dziś fatalnie.. W głowie mi się kręci jak na najgorszym kacu. A przez to właśnie jest mi też niedobrze, i to mocno.. Już pare razy biegłam do toalety z myślą że będzie 🤮 ale wyhamowalo. Na nic nie mam ochoty, wogole! Tylko bym leżała 😫 porażka, nie sądziłam że potrafi to być tak upierdliwe i męczące 😭

Ja 4 razy w ciąży i czy to chłopiec czy dziewczynka to za każdym razem mdłości i wymioty od 8 do 20 tygodnia
Teraz 6 tydzień- ciekawe czy to samo mnie czeka...
Narazie mam apetyt na wszystko-mogłabym non stop coś palaszowac - już 2 kg na plusie[emoji33]

Ja 4 razy w ciąży i czy to chłopiec czy dziewczynka to za każdym razem mdłości i wymioty od 8 do 20 tygodnia
Teraz 6 tydzień- ciekawe czy to samo mnie czeka...
Narazie mam apetyt na wszystko-mogłabym non stop coś palaszowac - już 2 kg na plusie[emoji33]
O matko to współczuję strasznie. Ja zawsze przechodziłam super.

reklama
Do góry