reklama
kociara :)
Fanka BB :)
Super, gratulacje, oby tak dalej
Nelja
m0nika90 przepiękny widok! Gratulacje !
Ja jeszcze 4h muszę czekać
Przed chwila dzwoniła położna i już byłam pewna , ze chce odwołać usg , a ona tylko chciała spisać moje damę przez tel bo musi się izolować , bo miała kaszlacego pacjenta w tygodniu.
Ja jeszcze 4h muszę czekać
Przed chwila dzwoniła położna i już byłam pewna , ze chce odwołać usg , a ona tylko chciała spisać moje damę przez tel bo musi się izolować , bo miała kaszlacego pacjenta w tygodniu.
Moncia89
To bardzo mnie uspokoilas, chociaż podobno groźna jest wysoka gorączka w ciążyWczoraj wieczorem widziałam wypowiedz jakiejś lekarki, ze nie zagraża dziecku Zobacz załącznik 1096014
Ale generalnie strasznie lipny czas
kociara :)
Ja się wczoraj denerwowałam czy mnie przyjmie gin, bo od 3 tygodni od czasu do czasu muszę zakaszleć, nie wiem czemu, bo jestem zdrowa. Na szczęście akurat na czas wizyty kaszel się nie pojawił, nie musiałam nikogo stresować ).
Ja pytałam moją ginkę, co mogę brać w razie przeziębienia, grypy, tylko paracetamol a jak się pojawi kaszel to syrop prawoślazowy i to tyle, tak więc możliwości leczenia mamy super ograniczone :/
Ja pytałam moją ginkę, co mogę brać w razie przeziębienia, grypy, tylko paracetamol a jak się pojawi kaszel to syrop prawoślazowy i to tyle, tak więc możliwości leczenia mamy super ograniczone :/
sandyy
Mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie, ale ja w normalnych czasach, rodzac w maju, mialam potem sale jedynke. Meza po 2h po porodzie odeslali do domu, bo byla godzina 21, mimo, ze byla sala 1 osobowa na koncu korytarza, a ja w ciagu kilku minut zemdlalam 3 razy. Zostawiono mnie sama z dzieckiem w takim stanie. Wiec jak dla mnie jeden pies...Bardziej się boje, ze bedziemy same na porodówkach [emoji3063], a to bardzo prawdopodobe
Już raz ro przerabiałam w lutym bo była epidemia grypy i zamknęli szpital dla odwiedzających. Sama po cc to był dramat.
sandyy
Super!! Fajnie, ze juz 9tc[emoji123] to Ty chyba termin na koniec pazdziernika masz co?Hej. Ja już po usg. Fasolki mają się dobrze wiek ciąży według OM taki sam jak według usg czyli 8t4d. Zobacz załącznik 1096026
Dżasta :)
Super słodkie fasolki [emoji7][emoji7]Hej. Ja już po usg. Fasolki mają się dobrze wiek ciąży według OM taki sam jak według usg czyli 8t4d. Zobacz załącznik 1096026
reklama
angles
Pęcherzyk jest, w dobrym miejscu, ale na razie nie dostałam skierowania na badania ani nie założył mi karty ciąży. Pęcherzyk jest dość mały, więc najpewniej owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza. Oprócz witamin mam brać acard i duphaston. No i czekam na 6 kwietnia z nadzieją że wszystko będzie dobrzeNo właśnie bo nie widziałam, żebyś pisała o wizycie. Jak wizyta?