Dżasta :)
Fanka BB :)
Dziękuję, trzymam kciuki za wizytę [emoji846][emoji110][emoji110]Przesuneli mi wizyte z 10.30 na 12.10;( dłużej do stresowania sie;( a wczorajszym dziewczynom gratuluję serduszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, trzymam kciuki za wizytę [emoji846][emoji110][emoji110]Przesuneli mi wizyte z 10.30 na 12.10;( dłużej do stresowania sie;( a wczorajszym dziewczynom gratuluję serduszek
Mi według tej aplikacji 8 tydzień pokazuje, a jak byłam u lekarza to serduszka jeszcze byłoW preglife tutaj ci powinno pokazać wiek ciąży, u mnie to jest 5 tygodni i 4 dni.
Super, trzymam kciuki za dalszy rozwój [emoji110][emoji8]Ja byłam u lekarza. Na usg było coś na kształt pęcherzyka ciążowego.
L4 narazie na 2 tygodnie bo nie wiem co się dalej wydarzy [emoji2368]
Ale ogólnie pani dr powiedziała że jest wszystko ok
No właśnie bo nie widziałam, żebyś pisała o wizycie. Jak wizyta?Ja jestem po wczorajszej wizycie, kolejna za 2 tygodnie, 6 kwietnia
Czuje to samo niestety. Wyobrażałam sobie ciążę zupełnie inaczej, że będę mogła spotykać się z ciężarna przyjaciółką, że będziemy buszowac wspólnie po sklepach, razem spacerować, skoczyć na kawę. A tu jesteśmy zamknięci w 4 ścianach, badania pod znakiem zapytania i oczywiście strach, by się nie zarazić. I najgorsze dla mnie jest to, że tak naprawdę nikt nie wie, jaki wpływ na I trymestr ma koronawirus, czy nie powoduje czegoś złego.
Dziewczyny to podobno dopiero początek, caly czas mowia ze to moze potrwac kilka miesiecy a na jesien wrocic. I tego sie boje [emoji17] Siedzenie w domu mi nie straszne bo ja to taki domowy typ ale najbardziej sie boje zeby sie wlasnie nie zarazic bo praktycznie zadnych lekow nie mozemy dostac w ciazy plus niewiadomo jak to moze wplynac na dziecko..I ostatnio mnie taki żal naszedl ze wiosna prawie juz, zaraz maj najpiekszniejszy miesiac dla mnie a trzeba sie chowac od ludzi i nie mozna pojsc tam gdzie sie chce...[emoji54]
Ja już wkońcu nie wiem co myśleć, aplikacje inaczej pokazują, lekarz inaczej mówi. Zobaczymy na następnej wizycie co będzie
Preglife
Termin porodu mam na 9.11 czyli identycznie jak mi aplikacja wyliczyła, z tym że u mnie już jest serduszko
Mj w porzeniej ciąży wiem ciąży w apce zgadzał się z tym z usg. Teraz mam ciąże młodsza wg usg
Jak właśnie czytała w tej aplikacji Preglife to tam pisze że w 8 tygodniu, w którym wg aplikacji jestem zarodek ma 5 tygodni. To by się z usg zgadzało skoro w czwartek w zeszłym tygodniu był 4 tydzień.Mj w porzeniej ciąży wiem ciąży w apce zgadzał się z tym z usg. Teraz mam ciąże młodsza wg usg [emoji3063]