reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witam się po wizycie [emoji3]
Dzidziuś jest i serduszko też puka, kamień z serca ale tak słabo się dziś czułam rano, że myślałam że zemdleje, tz mnie zawiózł autem bo bylo mi tak słabo i miałam jakieś odruchy wymiotne... Wg usg 7t +0 i dzidziuś jest taki jak trzeba [emoji6]Zobacz załącznik 1095483
Extra[emoji847]
Snilas mi sie dzis rano i Twoje blizniakowe usg[emoji23][emoji23][emoji23]

Ale mając te mdlosci to wymiotujecie też??
Zdarzylo mi sie pare razy[emoji1785]

Niedobrze jest mi od rana do wieczora[emoji1785]
W pierwszej ciazy z zegarkiem w reku mdlosci zaczynaly sie o 15. Wiedzialam, ze do 15 musze zjesc obiad. A w tej to od rana jest zle.
Wczoraj o polnocy zezarlam pol opakowania lodow[emoji7] Jak mi potem bylo niedobrze[emoji1785][emoji1785][emoji1785]

To moja pierwsza ciąża i albo za wcześnie albo jestem jakaś inna bo apetytu rzeczywiście nie mam ale jem i nie wymiotuje, dziś zachciało mi się robić ramen ale ze tatuś nie lubi to będzie do tego jeszcze pyra z gzikiem ( ja jestem z Poznania więc u nas to stabdard). Właśnie dziewczyny a Wy skąd?

reklama
Nawet nie wiecie jak wam zadroszczę że już wiecie ze z waszymi maleństwami wszystko dobrze. Ja dzwoniłam do Pani doktor i powiedziała że w obecnej sytuacji zaprasza mnie za 2 tygodnie. Czyli nadal nic nie wiem 😔😔

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry