reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Witajcie, jestem w drugiej ciąży nieplanowanej [emoji12] w domu ze mną 2,5latek. Pierwsza wizyta już była, właśnie zaczęłam 8tydzien, mdłości mam już od 2tygodni i to przez cały dzien [emoji30] tylko czekam do drugiego trymestru [emoji120] stresuje sie tą całą pandemią :( a Wy jak to znosicie? Lekarz już mnie uprzedzil że nie wie jak to dalej będzie z wizytami, boję się że będą problemy gdziekolwiek sie umówic, apropo muszę gdzieś podzwonic i zapisać się na prenatalne.

Cześć gratulacje :) Już tak wcześnie na prenatalne się zapisujesz? Serduszkowa wizytę już odbyłaś? :)

reklama
Mówisz że za wcześnie? Wolałam z wyprzedzeniem, bo na pewno będą tak kombinować by w poczekalni nie siedziało dużo pacjentek. Serduszka nie słyszałam, ale gin mowil że ciąża żywa. Chodzę na NFZ więc lekarz nie jest zbyt wylewny. Ale w sumie racja wszystko się jeszcze może wydarzyć.
Cześć gratulacje :) Już tak wcześnie na prenatalne się zapisujesz? Serduszkowa wizytę już odbyłaś? :)

Gratulacje dzisiejszym mamom co widziały serduszka i witam nowe mamusie. Ja na wizycie byłam w czwartek ale serduszka jeszcze nie było, kazał przyjść za 2 tygodnie więc czekamy na 1 kwietnia. @Brrrownie dzieki za rade, 3 dzień jestem bez wkładek higienicznych na samej bieliźnie bawełnianej (bo w większości taką mam) jest dużo lepiej. Martwie sie o wizyte tego 1 kwietnia, w środe do położnej bede dzwonić i zobacze co mi powie, mam nadzieję, że lekarz będzie przyjmował. Wg usg w czwartek był 4 tydzień, wg apki i kalendarzy od ostatniej miesiączki co niby mierzą tydzień ciąży na teraz nawet chyba początek 8 tygodnia albo 7 jakoś tak. Z niecierpliwością czekam na następną środe. Na dodatek lekarz dał zielone światło z seksem ale mąż sie boi i chce sie wstrzymać.

Jak jesteś z Szamotul to przyjedź do mojego lekarza, do Poznania on też pracuje w Szpitalu w Szamotułach a przynajmniej pracował w tamtym roku bo robił mi tam zabieg. Nazywa się Tomasz Dmochowski. Świetny specjalista cudowny człowiek!
Super bardzo dziękuję a jakiś namiar na przychodnie gdzie pracuje? Bo u nas w szpitalu wszystkie wizyty odwołane, prywatnie też nie chcą przyjmować

Super bardzo dziękuję a jakiś namiar na przychodnie gdzie pracuje? Bo u nas w szpitalu wszystkie wizyty odwołane, prywatnie też nie chcą przyjmować
Pro life clinic ul.Kosinskiego 14 Poznań.
ja tam chodzę a jak trzeba coś zrobić to zabierał mnie do siebie na oddział do Szamotuł.

reklama
Do góry