6+1 usłyszałam serduszkaPewnie jest tu kilka wcześniejszych mam, kiedy uslyszalyscie serduszko ?
reklama
gigi12
Fanka BB :)
Nawet nie wiem, poprostu zbytnio nie zwracalam uwagi który to dzień z tych płodnych jest, bo dość często seks uprawialiśmy. Zobacze co mi wyjdzie 1 kwietnia na kolejnej wizycie.
A jakie maści stosowałaś? Ja za radą @Brrrownie ściągnęłam wkładke higieniczną i jakby lepiej.
Miałam pozwolenie na clotrimazolum ale najbardziej sprawdziło się przewiewna bielizna żadnych płynów i żeli do mycia tylko woda No i tez nie noszenie wkładek. Po prostu trzeba dać oddychać i mam spokój na razie
Ja mam 5+6, wizyta 31.03, mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok i tez usłyszę serduszko5+5 dzisiaj, wizytę mam na piątek i bardzo bym chciała usłyszeć serduszko
Moncia89
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest ok bo dlaczego by miało nie być? Bądź pozytywnej myśliA mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła
ludek0288
Hej mamuśki,
Ja powoli kończę 8 tydzień i powiem Wam że jak dotąd ostatnie kilka dni były najgorsze: niedobrze mi, co chwilę muszę coś jeść, slinotok, na słodkie nie mogę patrzeć (W ciąży z synkiem zjadalam sporo slodkiego), no i głowa mnie bolała kilka dni, (poprzednio w ogóle mnie nie bolała)
Trochę mnie zdolowalo to moje samopoczucie.
Eh..
Ja powoli kończę 8 tydzień i powiem Wam że jak dotąd ostatnie kilka dni były najgorsze: niedobrze mi, co chwilę muszę coś jeść, slinotok, na słodkie nie mogę patrzeć (W ciąży z synkiem zjadalam sporo slodkiego), no i głowa mnie bolała kilka dni, (poprzednio w ogóle mnie nie bolała)
Trochę mnie zdolowalo to moje samopoczucie.
Eh..
sandyy
Dziewczyny chce się pochwalić że jestem po wizycie i mamy pięknie bijące serduszko [emoji7][emoji173] ufff, na ten moment odetchnęłam z ulgą ale za jakiś czas znów pewnie zacznę się stresować czy aby na pewno wszystko jest ok.. Mam nadzieję że mi ten stres minie jakoś po I trymestrze [emoji6]
Termin OM zgadza się z usg czyli dziś mamy 6+6 [emoji6][emoji16] termin na 8 listopada [emoji16][emoji6]
Jeśli chodzi o infekcje, o ktorych pisałyście wcześniej to jestem akurat w temacie bo wracam z zestawem leków bo we wcześniejszym posiewie coś nie gra..
Gratki serduszka[emoji173]
Ja tez 6+6 z usg i tez 8.11[emoji7]
sandyy
Ja 6+1 wg usg (wg miesiaczki to bylo chyba 6+5)Pewnie jest tu kilka wcześniejszych mam, kiedy uslyszalyscie serduszko ?
sandyy
A mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła [emoji24][emoji22]
Bedzie dobrze, muuuusi[emoji123]
sandyy
Kiedy masz wizyte?Nie martw sie , bedzie dobrze- mnie bardziej stresuje moja choroba , ktora cos nie chce sie skończyć i boje sie ze znowu bd nici z mojej wizyty, chyba ze pójdę i bd udawać , ze jest ok [emoji849]
No mi tez przeziebienie sie strasznie dlugo ciagnelo...
reklama
6t5dPewnie jest tu kilka wcześniejszych mam, kiedy uslyszalyscie serduszko ?