reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Nawet nie wiem, poprostu zbytnio nie zwracalam uwagi który to dzień z tych płodnych jest, bo dość często seks uprawialiśmy. Zobacze co mi wyjdzie 1 kwietnia na kolejnej wizycie.

A jakie maści stosowałaś? Ja za radą @Brrrownie ściągnęłam wkładke higieniczną i jakby lepiej.

Miałam pozwolenie na clotrimazolum ale najbardziej sprawdziło się przewiewna bielizna żadnych płynów i żeli do mycia tylko woda No i tez nie noszenie wkładek. Po prostu trzeba dać oddychać i mam spokój na razie

A mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła 😭😢
Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest ok bo dlaczego by miało nie być? Bądź pozytywnej myśli

Hej mamuśki,
Ja powoli kończę 8 tydzień i powiem Wam że jak dotąd ostatnie kilka dni były najgorsze: niedobrze mi, co chwilę muszę coś jeść, slinotok, na słodkie nie mogę patrzeć (W ciąży z synkiem zjadalam sporo slodkiego), no i głowa mnie bolała kilka dni, (poprzednio w ogóle mnie nie bolała)
Trochę mnie zdolowalo to moje samopoczucie.
Eh..

Dziewczyny chce się pochwalić że jestem po wizycie i mamy pięknie bijące serduszko [emoji7][emoji173] ufff, na ten moment odetchnęłam z ulgą ale za jakiś czas znów pewnie zacznę się stresować czy aby na pewno wszystko jest ok.. Mam nadzieję że mi ten stres minie jakoś po I trymestrze [emoji6]

Termin OM zgadza się z usg czyli dziś mamy 6+6 [emoji6][emoji16] termin na 8 listopada [emoji16][emoji6]

Jeśli chodzi o infekcje, o ktorych pisałyście wcześniej to jestem akurat w temacie bo wracam z zestawem leków bo we wcześniejszym posiewie coś nie gra..

Gratki serduszka[emoji173]
Ja tez 6+6 z usg :) i tez 8.11[emoji7]

A mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła [emoji24][emoji22]

Bedzie dobrze, muuuusi[emoji123]

Nie martw sie , bedzie dobrze- mnie bardziej stresuje moja choroba , ktora cos nie chce sie skończyć i boje sie ze znowu bd nici z mojej wizyty, chyba ze pójdę i bd udawać , ze jest ok [emoji849]
Kiedy masz wizyte?
No mi tez przeziebienie sie strasznie dlugo ciagnelo...

reklama
Do góry