Dzisiaj na obiad jem znowu ziemniaki z serem na słonoJezu moglabym z Toba do jednego talerza siadac. Na slodkir mnie wzdryga. Ale slone, ostre i do tego surowe warzywa. Oddalabym wszystko[emoji23]
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Baby :baby: 👶](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f476.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj na obiad jem znowu ziemniaki z serem na słonoJezu moglabym z Toba do jednego talerza siadac. Na slodkir mnie wzdryga. Ale slone, ostre i do tego surowe warzywa. Oddalabym wszystko[emoji23]
DziękujęGratulacje bliźniaków oby zdrowo sie rozwijały. A masz początek 7 tygodnia czy jakoś w środku?
Dziewczyny gdzieś czytałam że kwas foliowy sztuczny, czyli ten w tabletkach może się nie wchlaniac. Myślicie że to prawda? A w diecie to ciężko uzyskać odpowiednią ilość kwasu.
Ja wstałam dziś o 6.30 a teraz tak mnie rozbolala głowa i nogi że szok, a do tej pory czułam się super. Jeść też mi się nie chce w ogóle, bleee
Do zakladu pracy idzie z automatu od lekarza. A Ty tylko musisz poinformowac szefa, ze jestes na l4A czy oprócz L4 do firmy to gdzieś coś jeszcze zgłasza się? Czy już nic??
Mozesz powiedziec ze chcesz dodatkowe usg w 12 tygodniu, ja w kazdej ciazy mialam usg wlasnie w 12 i 20 tyg
A jak dlugie masz cykle? Bo wychodzi na to, ze mlodziutkaOM 15 luty
Kurde chyba zaproponuje jutro taki obiad[emoji23]Dzisiaj na obiad jem znowu ziemniaki z serem na słono [emoji7] ciekawe czy nasze dzidzie będą tej samej płci [emoji64]
O kurcze co ty mowisz...Niechciała mi bm zrobić w 12 tyg w zeszłej ciąży a bardzo ją prosiłam na różne sposoby i nic nie dało. Mówiła że jak chce to tylko prywatnie za 1500 koron. Teraz znalazłam w sąsiednim „länd - województwie” za 600 koron i postanowiłam że tyle mogę wydać i dojechać te kilkadziesiąt kilometrów dalej by być pewna. Bo 1,5 tys za samo zwykłe usg to wydaje mi się dużo.