reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Jak myślicie koło którego tygodnia będziemy znać płeć???? Już się nie mogę doczekać kiedy się dowiem, a tu jeszcze trochę trzeba poczekać niestety [emoji8]
Ooo to wszystko zalezy od dziecka czy bedzie chciało pokazać i od sprzętu lekarza.. moja kolezanka jest już z 29tc i nadal nie wie co będzie miała ,bo dzidziuś sie zakrywa albo odwraca [emoji51]

reklama
Chciałam być fair a okazało się, że niepotrzebnie bo mną się nikt nie przejmuje i wobec mnie nie są fair. Cóż, naiwni dostają po dupie. Ale uczę się na błędach. Czy będzie dobrze czy źle i tak wezmę L4.
No niestety zwykle tak jest , ze się Toba nikt nie przejmuje i robią tak , zeby im bylo dobrze a Ty się w pracy starasz, żyły wypruwasz a nikt tego nie docenia ... trzeba myśleć o sobie i swoim dzidziusiu dlatego ja nic nie mowie o ciąży bo wiem, ze sie wkurza i tak tylko po prostu po chorobowym pójdę na ciążowe i tyle ...

Dziewczyny a macie może jakieś przeczucia co do płci kogo pod sercem nosicie?
Niektóre maja przeczucie od poczatku, ja nim zaszlam chciałam dziewczynkę ale teraz już w sumie bez różnicy, aby było zdrowe ... kolezanka mi napisała , ze ma przeczucie , ze bede miała dziewczynkę i mówiła, ze czesto jej przeczucia się sprawdzają a ja mialam taki moment, ze jechałam autem i sobie pomyślałam o imieniu dla dziewczynki, ze musze wybrać jakieś bo za duzo mi sie podoba ...
Nie wiem skąd taka myśl , moze to właśnie te przeczucie ?? [emoji848]
A jak u Ciebie?

Ja miałam wystawiona kartę ciąży od pierwszej wizyty, a byłam w 5t1d . Niestety w 9 tyg poronilam. Ciekawe jak teraz, czy mi odrazu wystawi, czy później. A co do płci, nie mam jakoś przeczuć😃 myślę że najwcześniej kobietki dowiemy sie na 1 prenatalnych

reklama
Niektóre maja przeczucie od poczatku, ja nim zaszlam chciałam dziewczynkę ale teraz już w sumie bez różnicy, aby było zdrowe ... kolezanka mi napisała , ze ma przeczucie , ze bede miała dziewczynkę i mówiła, ze czesto jej przeczucia się sprawdzają a ja mialam taki moment, ze jechałam autem i sobie pomyślałam o imieniu dla dziewczynki, ze musze wybrać jakieś bo za duzo mi sie podoba ...
Nie wiem skąd taka myśl , moze to właśnie te przeczucie ?? [emoji848]
A jak u Ciebie?
Dziewczyny a macie może jakieś przeczucia co do płci kogo pod sercem nosicie?
Ja od samego początku byłam przekonana że chłopak. . Każdy mówił że super wyglądam, schudłam, poprawiły mi się włosy, paznokcie, mdłości trwały tylko jakieś 3 tygodnie... A tu cyk dziewczynka [emoji66] obecnie 17 tydzień :)

Do góry