reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witamy :)

Tez tak mysle :)
Tym bardziej, ze teraz niewiadomo jak bedzie z wizytami...

Na gardlo plukanie roztworem soli, naparem imbiru, ew woda utleniona
Do picia herbata z imbirem, maliny, cytryny, witamina c, porzeczka, lipa :)

Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow?
Co Wy na to żeby stworzyć jakąś tabelkę lub coś w ten styl, z terminem porodu, wiekiem, naszymi nickami i płcią dzieciaczkow? 🙂
Myślę że to dobry pomysł.
Można sukcesywnie dopisywać każdą z nas po odbytej wizycie.
Albo wstrzymać się do momentu aż większość z nas będzie po pierwszych wizytach :)

Ja tez prywatnie niestety koszta spore ale trafiłam do niego podczas pierwszej ciazy po zmianie 2 lekarzy i jak dla mnie człowiek z powołania, po mimo wielu pacjentek zawsze bez pośpiechu wszystko dokładnie tłumaczy, ma super sprzęt do badań i jest zawsze osiągalny pod telefonem jak ma się wątpliwości czy coś się dzieje.

A tak na zmianę tematu dziewczyny jak wasze samopoczucie? mi jak wybił 6 tydzień to jest strasznie takie mdłości nawet w nocy jak się wybudzam na siku to mnie muli, jedyne co mnie ratuje to woda gazowana z jedzeniem tez słabo.

Ja tak średnio. Ciagle mi niedobrze i mam zawroty głowy. Czekam kiedy minie. W poprzedniej ciąży zero złego samopoczucia

reklama
Do góry