reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

U nas już przeszło do porządku dziennego i to nie jest żaden problem, najgorzej jak wyjeżdżamy gdzieś i ciężko wytłumaczyć kelnerowi/obsłudze że nie może być mąki. Teraz już lepiej, bo jest dużo dan bezglutenowych i produktów ale 8 lat temu to był kosmos i tak dziwnie ludzie patrzyli jak się pytalo ;D
Najważniejsze żeby domownicy zrozumieli i przestrzegali zasad bezpiecznego przygotowania posiłków. Reszcie można wybaczyć bo przed dieta też nie wiedziałam jakie to ważne nie stawiać np naszego chleba czy ciasta na tym samym talerzu co normalnego. Jednak u mnie najbliżsi popełniają już coraz mniej takich gaf. Trochę głupio się czuje jak im zwracam uwagę na takie coś lub że nie można używać tej samej deski do przygotowania kanapek ale czego się dla zdrowia nie robi [emoji6]

reklama
Miały być na obiad pierogi z serem, ale na samą myśl mnie mdli, więc będą ziemniaki z zsiadłym mlekiem bo mam ogromną ochotę 😄😄😂

Dziewczyny, dziś wg OM 6+1, jestem po wizycie, jest pęcherzyk i w środku kropeczka- zarodek, ale nic więcej lekarz mi nie powiedział... tylko, ze wszystko na ten moment jest ok. Czy to normalne,ze nie ma serduszka? Na szczęście w poniedziałek wizyta u mojej pani doktor :) ale już mam nerwy 🙈

Dziewczyny, dziś wg OM 6+1, jestem po wizycie, jest pęcherzyk i w środku kropeczka- zarodek, ale nic więcej lekarz mi nie powiedział... tylko, ze wszystko na ten moment jest ok. Czy to normalne,ze nie ma serduszka? Na szczęście w poniedziałek wizyta u mojej pani doktor :) ale już mam nerwy 🙈
Ja w poniedziałek będę mieć 6 tc i 4 d i oby było serduszko.. ciekawe....bo będę się stresować..

Ale trafilysmy z tymi ciążami co? Akurat w okresie koronawirusa ehhh... Nie dość że człowiek źle się czuje, to jeszcze te strach żeby się nie zarazić...

U nas już przeszło do porządku dziennego i to nie jest żaden problem, najgorzej jak wyjeżdżamy gdzieś i ciężko wytłumaczyć kelnerowi/obsłudze że nie może być mąki. Teraz już lepiej, bo jest dużo dan bezglutenowych i produktów ale 8 lat temu to był kosmos i tak dziwnie ludzie patrzyli jak się pytalo ;D
Noo masz rację niektórzy nadal patrzą jak na UFO 😂

reklama
A jakiej wielkości pęcherzyk ciazowy? Jakiej wielkości pęcherzyk żółtkowy?

Do góry