Nie mam pojęcia... nic lekarz nie powiedział poza: wszystko jest w porzadku dostałam zdjecie usg i skierowania na rutynowe badania krwiA jakiej wielkości pęcherzyk ciazowy? Jakiej wielkości pęcherzyk żółtkowy?
reklama
Chyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
w domu mam już 13 miesięczną córeczkę. Czuję się na razie dobrze, jestem zmęczona i senna, czasami lekkie mdłości, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam więc uważam, że jest w porządku.
w domu mam już 13 miesięczną córeczkę. Czuję się na razie dobrze, jestem zmęczona i senna, czasami lekkie mdłości, ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam więc uważam, że jest w porządku.
Chyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
Witaj
Dżasta :)
Fanka BB :)
No to samo sobie pomyślałam, że akurat musiałam zajść w ciążę kiedy to dziadostwo się rozsiewa [emoji51][emoji51][emoji51]Ale trafilysmy z tymi ciążami co? Akurat w okresie koronawirusa ehhh... Nie dość że człowiek źle się czuje, to jeszcze te strach żeby się nie zarazić...
Dżasta :)
Witaj i gratuluję, życzę spokojnych 9 miesiecy [emoji7]Chyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
Tak mnie raz potraktowano w sklepie jak poprosiłam o ukrojenie kawałka szynki czystym nożem na osobnej desceRacja[emoji23]
Albo ze paniusia ma widzimisie[emoji23]
Witamy, gratulacjeChyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
Brrrownie
Oj tak. A jeszcze w tym miesiącu to byłam pewna, że w ciąży nie jestem [emoji16]Ale trafilysmy z tymi ciążami co? Akurat w okresie koronawirusa ehhh... Nie dość że człowiek źle się czuje, to jeszcze te strach żeby się nie zarazić...
WitajChyba pora się przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo z kalkulatorów wychodzi mi termin na 29 października. OM 22.01 więc dziś 7t2d. Pierwsza wizyta u lekarza we wtorek, trochę się denerwuję, ale beta z początku przyrastała prawidłowo i ogólnie mam dobre przeczucia [emoji3526]
U mnie dziś dużo lepiej samopoczucie. Helikoptera brak, trochę tylko do południa mi słabo. Ale mąż teraz później wychodzi pracować to ogarnia rano synka
Teraz tylko taaaka się senna zrobiłam, jak nie wiem. To ta deszczowa pogoda czy co?
sandyy
Hehe[emoji23]Tak mnie raz potraktowano w sklepie jak poprosiłam o ukrojenie kawałka szynki czystym nożem na osobnej desce
Ja raz tak poprosilam, babka spojrzala na mnie jak na kosmitke i juz wiecej sie noe wychylalam[emoji23]
reklama
Ja od tamtego czasu też tylko paczkowane jemHehe[emoji23]
Ja raz tak poprosilam, babka spojrzala na mnie jak na kosmitke i juz wiecej sie noe wychylalam[emoji23]