ewelka8312
Fanka BB :)
Zjem kisiel bo chyba mam na niego ochotę... Sama już nie wiem na co mam a na co nieJa tez od wczoraj mam jakies apogeum. Caly dzien mnie mdli[emoji40]
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjem kisiel bo chyba mam na niego ochotę... Sama już nie wiem na co mam a na co nieJa tez od wczoraj mam jakies apogeum. Caly dzien mnie mdli[emoji40]
Ja juz mam zapasy.Mój mąż zwariował chce robić zapasy jedzenia w związku z koronawirusem!!!
Tak sobie mysle, na co bym miala ochote iiii na nic nie mam[emoji23]Zjem kisiel bo chyba mam na niego ochotę... Sama już nie wiem a co mam a na co nie [emoji21]
Ja wczoraj tz wyslalam po zapasy ale za wiele nie kupil, sama musze dziś kupic ale sie zastanawiam czy bedzie co kupowac [emoji848][emoji848]Ja juz mam zapasy.
I zamierzam jeszcze dokupic
Gdzieś na forum , ktoś pisał , ze podobno w biedronkach maja zalecenie, ze jak w Pl bd 50 zarażonych osób to mają je zamknąć...[emoji848]A myślicie, że zamkną sklepy?
Gdzieś na forum , ktoś pisał , ze podobno w biedronkach maja zalecenie, ze jak w Pl bd 50 zarażonych osób to mają je zamknąć...[emoji848]
Ooo super , gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8] siedź i odpoczywaj [emoji4][emoji4]Jestem po wizycie.
Jest serduszko [emoji7][emoji7] ciąża o tydzień młodsza. Tak myslalam, ze będzie młodsza bo owu była ok 20 dc.
Wg usg 5+6 i CRL 3.00 mm. To nie za mało?
Tętno płodu 118
Następna wizyta 26.03
Mam L4 i mam nie wysadzać nosa z domu poki co
Zobacz załącznik 1090624
O kurde serio?? [emoji33][emoji33][emoji33]To już prawie.
Zarażonych jest dużo, dużo więcej. Problem w tym, ze odmawiają wykonania testów. Mam info z pierwszej ręki od lekarza, któremu odmówili wykonania kilkunastu prób. W Pl brakuje testów