reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A ja dziś mam takie info.
W sumie brzuch to ja cały czas mam jakiś wydęty hmmm

Załączniki

• Screenshot_2020-03-12-10-53-04-324_androidgecko.com.himommy.jpg
    Screenshot_2020-03-12-10-53-04-324_androidgecko.com.himommy.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 80
Gdzieś na forum , ktoś pisał , ze podobno w biedronkach maja zalecenie, ze jak w Pl bd 50 zarażonych osób to mają je zamknąć...[emoji848]

To już prawie.
Zarażonych jest dużo, dużo więcej. Problem w tym, ze odmawiają wykonania testów. Mam info z pierwszej ręki od lekarza, któremu odmówili wykonania kilkunastu prób. W Pl brakuje testów

reklama
Jestem po wizycie.
Jest serduszko [emoji7][emoji7] ciąża o tydzień młodsza. Tak myslalam, ze będzie młodsza bo owu była ok 20 dc.
Wg usg 5+6 i CRL 3.00 mm. To nie za mało?
Tętno płodu 118

Następna wizyta 26.03
Mam L4 i mam nie wysadzać nosa z domu poki co
Zobacz załącznik 1090624
Ooo super , gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8] siedź i odpoczywaj [emoji4][emoji4]
To już prawie.
Zarażonych jest dużo, dużo więcej. Problem w tym, ze odmawiają wykonania testów. Mam info z pierwszej ręki od lekarza, któremu odmówili wykonania kilkunastu prób. W Pl brakuje testów
O kurde serio?? [emoji33][emoji33][emoji33]
Słyszałam tez ze nie wszyscy dają sobie zrobić testy to jest jakaś paranoja [emoji1751][emoji1751]

Do góry